Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg Fiúk! Nektek, hogy sikerült elfelejteni a volt
barátokat?
Az, hogy egy koliban laktok, az tényleg nem a legszerencsésebb. A fb ismerőseid közül töröld mindenképp, hiszen minimálisra kell csökkentened a vele való bármilyen találkozást. Így csak azt tudom tanácsolni, hogy ismerkedj intenzíven, ismerj meg minél több új pasit, elterelve ezzel a figyelmet az exedről, illetve valahogy próbálj a rossz emlékekre gondolni vele szemben. Nekem legalábbis bevált, ha elkezdett hiányozni az exem. Végigforgattam az agyamon a régi sérelmeket, rossz dolgokat, ezáltal kialakult bennem egyfajta utálat vele szemben, s mindjárt könnyebb volt a lelkemnek, mert azt mondtam: jó is, hogy ilyen emberrel nem vagyok együtt. Persze ez kicsit keményen hangzik, de hatásos, hidd el.
2015. okt. 30. 11:29
12/22 A kérdező kommentje:
Nekem rossz emlékem vele szemben kevés van mig együtt voltunk, de a szakítás utánról már van amit sose néztem volna ki belőle :\
Nem akarlak elkeseríteni, de gyanítom, hogy a nagy ő-t soha nem felejti el az ember. Mint, ahogy az elsőt sem. Ha hívna az exem, én azonnal ugranék most is, pedig már régen szakítottunk.
Valaki azt mondta, a rossz emlék elszáll, a jó pedig megmarad. Én is csak a jóra, a szépre emlékszem vele kapcsolatban.
Szerintem elfelejteni nem lehet, csak együtt élni a gondolattal.
2015. nov. 2. 13:03
14/22 A kérdező kommentje:
nekem, ő volt az első igazi szerelmem, ha hivna én is mennék gondolkodás nélkül
az első igazi szerelem nem fog elmúlni teljesen sose, törődj bele.
16 évesen szerettem bele egy fiúba, akkor jöttem rá hogy meleg vagyok. azóta sokmindent éltem át, több és hosszabb kapcsolataim is voltak, jártam és feküdtem le férfiakkal akiket szerettem is, de ha Ő keresne, akár valami megalázó dologgal pl ha csak szexre kellenék neki, azonnal ugranék, gondolkodás nélkül.
2015. nov. 2. 20:13
13-as vagyok, és látom nem csak én érzek így, hanem más is. Azért ez biztató, mert bizony volt jó pár átbőgött éjszakám a csalódás és a szakítás miatt.
2015. nov. 2. 20:55
Nem vagyunk egyformák, kinek így, kinek úgy sikerül elfelejtenie az első nagy szerelmet. Nekem az első szerelmem olyan szenvedélyes volt kölcsönösen, amit azóta sem éreztem egyik párom iránt sem. Szakítás után is majdnem 1 évbe telt, mire kigyógyultam belőle, de még utána is sokszor eszembe jutott. Persze közben próbáltam továbblépni. Mostanra eltelt 7 év, s már elmondhatom, hogy az égvilágon semmit nem érzek, teljesen elfelejtettem. Nemrég elmentem arra a helyre, ahol annak idején a találkozókat lebonyolítottuk. Az a hely anno a "világ"-ot jelentette számomra, az első csók, az első szerelem, az élet legboldogabb pillanatainak helyszínét, mégsem éreztem semmiféle fájdalmat. Szóval nekem sikerült ezt az első szerelmet teljesen kitörölnöm magamból, de persze mindeni másképp éli meg.
2015. nov. 2. 22:11
Nemtudom sosem értettem azokat akik törlik az exüket fb-ról, énis jártam már így pedig nem váltunk el haraggal, de van egy olyan funkció is hogy nem követed és akkor nem fogod látni a dolgait. Nekem mindig szarul esett hogy csak úgy kitörölnek mintha nem is ismertük volna egymást
2015. nov. 2. 22:14
19/22 A kérdező kommentje:
mi "csak" 4 hónapig jártunk, de nekem az 4 hónap mindennél többet jelentett :)
azt én is érzem, hogy úgy mint őt soha senkit nem fogok tudni szeretni
1 éve és 4 hónapja nem bírom elfelejteni. Szóval, nem gondolom, hogy te egy könnyen el tudnád, ez ilyen.
2015. dec. 1. 17:10
Kapcsolódó kérdések: