Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért, nem tudom elfelejteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért, nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Már négy éve szeretek egy lányt ,és nagyon hiányzik szenvedés nélküle ,az élet amikor ébren vagyok sokszor rá gondolok,(régebben persze rosszabb volt ,akkor mindig) ,na meg álmodok róla nem is keveset ,rengetegszer leírom a nevét ,ha dalt hallgattok ott van előttem ,szóval egy szívás az egész! Volt egy éve egy barátnőm ,csókolózáskor elképzeltem ,hogy ő az meg ,sok lánynál így volt amikor épp smároltunk öt képzeltem el ,bár csak ő lett volna :/ na meg sok lányra ha ránézzek csak őt látom ! Manapság a ,olyan közömbös vagyok a kapcsolatokban nem veszem komolyan egyszerűen ,mert nem vele vagyok.

Tudom sose fogok össze jönni vele ,mert mást szeret,de örülnék ,ha enyhülne még az érzés,de láthatjátok rám nem hat gyógyírként ,az új kapcsolat sem.

Ilyenkor nagyon tudom irigyelni az érzéketlen macsókat ,lazán túl jutnak ezeken ,lazábban állnak élethez,bárcsak én is ilyen lehetnék.

2015. aug. 10. 00:48
 1/4 anonim válasza:
tudom mit érzel.. hasonló helyzetben vagyok.ezzel megkell tanulnod eggyüttélni más választásod nincsen. számodra ő volt az igazi. de számára nem te sajnos.
2015. aug. 10. 01:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Még most is ő az igazi ,legalább legyen boldog ő :)
2015. aug. 10. 01:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyesmi helyzetben lévő lány vagyok. Szeretnél beszélgetni erről?
2015. aug. 12. 00:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, enyhítene az érzésen ha bevallanád neki, őszintén, hogy mit érzel.

Én is ilyen cipőben járok..

2015. aug. 12. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!