Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos? Barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos? Barátnőm fogamzásgátlót szed, nem szokta elfelejteni soha.

Figyelt kérdés
Ha továbbra is mindig betartja akkor elviekben teljesen biztonságos a szex, vagy itt is van egy bizonyos 2 százalékos rizikófaktor? (csak aki biztos a dolgában az válaszoljon)
2009. jún. 3. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Én eddig mindig rendesen szedtem, soha nem felejtettem el bevenni és már 16 éves korom óta szedek fog.gátlót, most 22 éves vagyok és még soha nem történt semmi probléma. :-)

Szerintem ha rendesen szedi nem lehet gond.

2009. jún. 3. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:

A baratnom a fogamzasgatlo melett terhes, pedig rendesen szedte:(

En amig szedtem, nem volt gondom :))

32/L

2009. jún. 3. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, semmi sem biztos, csak az, ha nem fekszel le vele... amúgy a fogamzásgátló a legjobb, azzal télleg nagyon-nagyon kicsi az esély asszem ha egy évig rendszeres nemi életet éltek, akkor 0,5%. (ezt vmi honlapon olvastam régebben) a gumi az oan 3%. am ha nagyon féltek, akkor használj gumit is, vagy kombináljátok vmi más módszerrel.
2009. jún. 3. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Itt elolvashatod egyes módszerek megbízhatóságát. A fogamzásgátló azért messze az egyik legbízhatóbb között van, és közel sem 2 % a hiba százalék, hanem annál lényegesen kevesebb. Egy csomó minden van még az életben aminek kicsi a valószínűsége, mégis megtörténhet velünk. Pl. Autóba se ülj soha, mert akkor sem biztos, hogy hazaérsz, ha minden szabályt betartva közlekedsz.

2009. jún. 3. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyira, hogy elég 1 csúnya hasmenés, hányás, egy kis antibiotikum, a gyógyszer hibás felszívódása, bevétel elfelejtése és nem pótlása és már simán gyermekáldás elé nézhettek. Vagy akár a sokszor hangoztatott gyógyszerváltás, amikor állítólag folyamatos a védelem, de ha az lenne, akkor ma nem lennék a világon, ahogyan a testvéreim sem... Szal van hibaszázaléka, bár messze a legmegbízhatóbb védekezési módszer. Nem árt, ha ezen hibafaktorokra odafigyel az ember, mert érheti kellemetlen meglepetés.
2009. jún. 4. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!