Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok tesztelni a partnereteket?
Figyelt kérdés
A rómeón pl van egy másik profilom. Ha valaki szerintem pl becsap akkor szoktam tesztelni. Megjegyzem tanulságos eredményeket hoz. Vagy ti inkább elhiszitek amit hallotok? Pl ha valaki előadja hogy nem szokott soha gumi nélkül dugni akkor a másik profilom előadja hogy úgy szereti. Így kiderül neki mit mond. Most pl egy srác kitalálta 3 tali után amik mind nagyon szenvedélyesek voltak, hogy nem akar találkozni mert valaki a képeit ellopta és emiatt a pasikat hanyagolni akarja. Csak akkor miért van még fent a rómeón? Nem szeretem mikor be akarnak csapni. Csak hát néha rossz rájönni, hogy becsaptak, de legalább tudom mi van...2020. szept. 21. 19:54
11/12 anonim válasza:
Nem csinálok ilyet, keres magától ha akar. Rómeón meg amúgyis szinte csak hulladékok vannak, egy mondjuk 8-9/10es srác tuti nem ott fog megcsalni téged.
12/12 anonim válasza:
Miert baj az ha vki egyszerre tobb emberrel is ismerkedik?
Ismerve a tarsasagot, az a helyzet ugysem all elo, hogy mindegyik tuti befuto.
En egyik randirol mentem a masikra. Szerintem ebben semmi gaz nincs. Idosporolas. A vegere ugyis lemorzsolodnak, mert kiderul hogy hulyek. 27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!