Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok tesztelni a partnereteket?
Hát rossz érzés igen, de az ember tudni akarja.
Én is teszteltem néha, igaz ismerkedésnel, de ja.
Sajnos feltételezni kell, hogy a legtöbben atvernek, mást mondanak.
A TV-ben is mondják, hogy kevés a tesztelés. :D
Na jó amúgy viccet félretéve. Szerintem nem gáz. Sőt én ha valaki bunkó azt is szoktam a másik profillal keresni. Mert nem jó ha azt gondolja hogy lehet csak úgy bunkó. Kell tanítani. Jó nem mindenkit de na. Szerintem ha valami nem okés azt normálisan is lehet mondani. Tiltás helyett. Szóval igen tesztelek és sok érdekesség bukott már így ki. Jobb hamar tudni, mint később csalódni.
Én egyszer teszteltem több találka után, mert az istennek se akart találkozni hónapok óta - nem ért rá stb. miatt.
Kamuprofillal pár nap alatt leszerveződött egy találka, előtte nap felfedtem magam és megköszöntem az addigiakat. Merthogy a valósnak még mindig nem volt alkalmas, nem ér rá, továbbra sem...
Rengeteget beszélgettünk a találkozók előtt és komoly szexhaverságnak indult aztán így ért véget. Azóta nem nagyon keresek, de a következő tesztnél nem fedem fel magam, egyszerűen elküldöm a 3.14csába, vagy ha olyan a kedvem várjon a kamusra egész nap, ha előtte nekem hazudozik.
A többszereplős ismerkedésnél ez nem igazán jó, így tesztelni akkor van értelme ha már legalább 1x vagy többször találkoztatok.
Aki továbbra is fent van az oldalakon gyanús, de ahhoz hogy ellenőrizd neked is fel kell menni vagy oda tökéletes a kamuprofil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!