Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktátok tesztelni a partnere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok tesztelni a partnereteket?

Figyelt kérdés
A rómeón pl van egy másik profilom. Ha valaki szerintem pl becsap akkor szoktam tesztelni. Megjegyzem tanulságos eredményeket hoz. Vagy ti inkább elhiszitek amit hallotok? Pl ha valaki előadja hogy nem szokott soha gumi nélkül dugni akkor a másik profilom előadja hogy úgy szereti. Így kiderül neki mit mond. Most pl egy srác kitalálta 3 tali után amik mind nagyon szenvedélyesek voltak, hogy nem akar találkozni mert valaki a képeit ellopta és emiatt a pasikat hanyagolni akarja. Csak akkor miért van még fent a rómeón? Nem szeretem mikor be akarnak csapni. Csak hát néha rossz rájönni, hogy becsaptak, de legalább tudom mi van...
2020. szept. 21. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát rossz érzés igen, de az ember tudni akarja.

Én is teszteltem néha, igaz ismerkedésnel, de ja.

Sajnos feltételezni kell, hogy a legtöbben atvernek, mást mondanak.

2020. szept. 21. 19:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Teszteltem. Nem ment át..
2020. szept. 21. 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Nekem nincs ennyi feles energiam.
2020. szept. 21. 20:11
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Akivel elkezdek ismerkedni, és napok után is fenn van még Romeon, azt elkezdem ignoralni, nem szeretem ha valaki több vasat tart a tűzbe 🤷
2020. szept. 21. 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Az ha több vasat tart a tűzbe érthető. Az a gáz ha hazudik... Tesztelek. Az a biztos. Sok csalódás ér persze.
2020. szept. 21. 20:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Most pl egy külföldi srác kamuzott 3 tali után. És mindegyik tali jól sikerült. Nem értem mi volt a baj :( Bánt, hogy becsap, de nem tudom szóljak-e.
2020. szept. 21. 20:36
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

A TV-ben is mondják, hogy kevés a tesztelés. :D

Na jó amúgy viccet félretéve. Szerintem nem gáz. Sőt én ha valaki bunkó azt is szoktam a másik profillal keresni. Mert nem jó ha azt gondolja hogy lehet csak úgy bunkó. Kell tanítani. Jó nem mindenkit de na. Szerintem ha valami nem okés azt normálisan is lehet mondani. Tiltás helyett. Szóval igen tesztelek és sok érdekesség bukott már így ki. Jobb hamar tudni, mint később csalódni.

2020. szept. 21. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Én egyszer teszteltem több találka után, mert az istennek se akart találkozni hónapok óta - nem ért rá stb. miatt.

Kamuprofillal pár nap alatt leszerveződött egy találka, előtte nap felfedtem magam és megköszöntem az addigiakat. Merthogy a valósnak még mindig nem volt alkalmas, nem ér rá, továbbra sem...

Rengeteget beszélgettünk a találkozók előtt és komoly szexhaverságnak indult aztán így ért véget. Azóta nem nagyon keresek, de a következő tesztnél nem fedem fel magam, egyszerűen elküldöm a 3.14csába, vagy ha olyan a kedvem várjon a kamusra egész nap, ha előtte nekem hazudozik.

A többszereplős ismerkedésnél ez nem igazán jó, így tesztelni akkor van értelme ha már legalább 1x vagy többször találkoztatok.

Aki továbbra is fent van az oldalakon gyanús, de ahhoz hogy ellenőrizd neked is fel kell menni vagy oda tökéletes a kamuprofil.

2020. szept. 22. 14:05
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
Volt aki atvert..Nem szóltam neki..A legközelebbi alkalommal úgy seggbebasztam hogy szétrepedt..2x is megtanulta a leckét..
2020. szept. 22. 14:09
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Még nem csináltam ilyet.
2020. szept. 22. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!