Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek játszani vagy malackodni a partneretek kilővelt spermájával?
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 07:13
1/11 anonim válasza:
Csókolóztam már úgy hogy a számba élvezett, nem nyertem le és utána smároltunk
2/11 anonim válasza:
Nem, jobban szeretem, ha belém lövi
3/11 anonim válasza:
Csókolózni szeretk ha szájába élveztem de mást is
4/11 anonim válasza:
Nem tudom,miért gondolja egy két pasi,hogy a sperma valami különleges dolog,amit imádnak a csajok és alig várják...Ki kell,hogy ábrándítsalak,kb.olyan mint a takony. L.
5/11 anonim válasza:
Bocsi,most látom a kategóriát...előző vok.
6/11 anonim válasza:
Ha tetszik neki igen
De nem szívlelem a dolgot
7/11 anonim válasza:
Átsmárolom a szájába...
Ha nem a számba jön, akkor előtte persze felnyalogatom róla.
Ha a hátamra, akkor bukta. Akkor ő nyalja fel a sajátját.
8/11 Jancsika120 válasza:
Disznók vagytok, nem emberek.
9/11 anonim válasza:
Én lenyelem, aztán a maradékot még lenyalom a farkátol,vagy a combjáról, vagy onnan ahova még éppen került.
34 passzîv
10/11 Kajak53 válasza:
Én is imádok spermás szájjal csókolózni. Visszakapni az enyémet, vagy vissza csókolni a partner szájába az övét. Ha kifejezetten finom az ondója, akkor sokáig nem nyelem le; visszaengedem a farkára aztán újra lenyalom; esetleg lassan kicsorgatom máshová a testére... csak a fantázia szab határt. Az ananászlétöl nagyon kellemes, édeskés lesz a g.eci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!