Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Visszamerjek hozzá menni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszamerjek hozzá menni egy masztira?

Figyelt kérdés

Első alkalommal évekkel ezelőtt megdugott de dugás közben lehúzta az óvszert sunyiban.. holott nem ebben egyeztünk. Azóta a tájára sem mentem de nem zaklatott soha. Csak néha írt nem-e mennék hozzá.

Nem volt erőszakos, normális, óvatos volt, tehát amúgy más gond nem volt vele.

Ennek ellenére egy masztira, de tényleg semmi több visszamerjek menni, kibírja szerintetek?

2020. szept. 21. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ha vissza mész, több is lesz.
2020. szept. 21. 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem fogja kibírni. Ha meg veled ezt csinálta, akkor mással is megtette. Én a helyedben elkerülném.
2020. szept. 21. 12:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Első alkalommal én kértem hogy dugjon meg pedig az se úgy indult, aztán nem nagyon állt neki, lehet azért vette le a gumit, nem tudom. Ha ez enyhítő körülmény... xd

De nagyon vacilálok mert amúgy meg hazudós és szűkszavú.

2020. szept. 21. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem enyhítő körülmény. A nemibetegségeknél nincs enyhítő körülmény, a gerinctelenségére sincs hogy ezt megtette
2020. szept. 21. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Nincsen más srác elérhető közelségben? Ő az egyetlen?
2020. szept. 21. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
keress mást
2020. szept. 21. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ne menj ha nem akarsz valami nemi betegséget..
2020. szept. 21. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki elsőre nem FAIR akkor miért lenne máskor az? Hány éves? Az ilyen embereket kerülni kell. Ha akarsz masztizni és normális sráccal eskü írj rám, de ne menj olyan sráchoz aki visszaélt a bizalmaddal és a egészséged kockáztatta.
2020. szept. 21. 15:21
 9/11 A kérdező kommentje:
40+, 10 évvel idősebb nálam. Ő helyben lenne.
2020. szept. 21. 15:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig dugott

Most is meg akar

És hazudott, nem tartotta az egységet nálam kiesett, de neked kell tudnod hogy még e bízol benne Még egyszer.

2020. szept. 21. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!