Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek megbizhatok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbizhatok még az exemben? Visszamerjek menni hozzá?

Figyelt kérdés
Most szakítottunk 3x.Mind 3x hagyott elmenni senmit se tett.A házunkat is eladtuk és én visszaköltöztem a szüleimhez a kislánnyal.Pár nap után meg megbánta.Mostaninál már 5 hónapja vagyunk külön,de ő folyton irogat meg mondja,hogy megváltozott,tudja mik voltak a kapcsolatunkba a problémák csak meg kell beszélni,oldani őket.De mindezeket csak mondogatja,irogatja,de én látható dolgokat nem vettem észre rajta.Mikor mindom neki,hogy bizonyítson ne csak szavakkal hanem tettekkel is.Erre ő azt mondja ha nem adok neki esélyt,hogy bizonyítson,de ha nem látok változást,hogy adhatnék újabb esélyt?A gyerekkel igyekszik az látszik.De ez nem elég.Hogy mehetnék visdza hozzá,mikor a házunkat is eladtuk?Szerintetek,mi lenne a jó döntés?
2019. jún. 26. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha 3x szakítás lett a vége akkor ezek után is az lesz. Ami nem működik azt nem kell erőltetni.
2019. jún. 26. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Èn a helyedben nem ugrálnék a gyerekkel, mert így nagyon hamar felhívod magatokra a gyámügy figyelmét.

Neked jogod van úgy és azzal elbhasznod az életed, akivel és ahogy akarod, de a gyereket nincs jogod rángatni, és költöztetni innen-oda.

2019. jún. 26. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem
2019. jún. 26. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pff egyszer szakítottam az exemmel! Soha de soha nem mennék hozzá vissza! Egyébként amint látom most is ugyanolyan mint akkor. De csak néz körbe, az emberek sosem változnak! A személyisége mindenkinek adott, nem igazán változik!
2019. jún. 26. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3 szakítás után?? Neeeemm

Egy esélyt mindenki kaphat de négyet??nem lenne értelme

2019. jún. 26. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

"nagyon hamar felhívod magatokra a gyámügy figyelmét."

Idióta. Egy anyának is jóga van költözni.

Lexarja a gyamugy, amíg el van látva a gyerek. Az ilyen barmok várnak el az anyaktol, hogy soha többé ne legyenek nok, sikeresek, csak a gyereknek eljenek.

Ettől függetlenül én nem mennék vissza a kérdező helyeben. A jó döntés, hogy ezt elengeded.

2019. jún. 26. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet benne megbízni.
2019. jún. 26. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom a normálisabb férfiakat akiket semmibe sem veszel es inkább háromszor is kitartasz egy ilyen melletr
2019. jún. 26. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna visszamenni. 3 esèlye volt normálisan csinálni a kapcsolatot. A 3 pedig nem kevès. Mèg egyszer ok, el lehet szúrni, kaphat egy új esèlyt a kapcsolat. De ami 3-szor sem működött, azt nem erőltetjük. Magamat se tennèm már ki ennek, a gyereket meg pláne nem.

A nagy változás most is csak addig tartana, amíg újra nyeregbe nem kerül, ès elülnek a hullámok.

Nyugodtan megmondhatnád neki, hogy volt esèlye korábban átgondolni, változtatni, megoldani. Nem sikerült, te mostmár tovább lèptèl. Ennyi.

2019. jún. 27. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!