Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megbízhatok benne? Vagy én fújom fel?
Röviden a sztori:
Barátommal megfordultunk egy társaságban,egyik születésnapja miatt,ahol voltak csajok is persze,de egyikről kiderült,hogy randiztak is,stb.Direkt nem mondta el nekem,pedig tudta,hogy ott lesz,pár éve randizgattak csak,elvileg neki tök semleges.De most össze jött a csaj a legjobb haverjával és valszeg találkoznunk kell vele,csak szerintem nem normális,hogy azt állítja,neki tök semleges? Nem igen bízok benne,mert egyszer majdnem ugyan így átvertek.... :( Idegesít,hogy azt kell néznem,jó pofiznak egymással és nem tudok nem gondolni rá,hogy kavartak...
Bunkózást,trolkodást légyszives ne,komoly és nem szeretném hogy megint megtörténjen amitől félek...
22/L
2. Első kérdésem,nem tudom miről beszélsz.
Egyébként meg oda írtam,hogy nincs szükségem bunkózásra jelenleg...
De k.rván nincs kedvem annak a pofáját nézni meg hogy jó pofiznak,akivel előttem randizgatott...Értelmes válaszokat továbbra is várok...
Hát nem túl bizalom gerjesztő a szitu...
Nem fogom tudni full nyugodtan nézni,ahogy ezek nyugodt szívvel trécselnek,mintha mi se történt volna és még a drága barátom hazudott is.Csak azért tudtam meg,mert véletlen el szólta magát...
"Nem fogom tudni full nyugodtan nézni"
Ne aggódj, ilyen viselkedéssel sokáig nem kell. Betegesen féltékeny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!