Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan, hogy valaki csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki csak 20 éves kora körül kezdi tudatosítani, hogy meleg lehet?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi az oka?
2020. szept. 20. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Van aki sokkal később jön rá. Olyan is van hogy valaki arra jön rá később, hogy ő mégis a csajokat szereti. Egyáltalán nem korfüggő.
2020. szept. 20. 07:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 évesen jöttem rá
2020. szept. 20. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Olyan 30 lehettem amikor magam is elfogadtam, hogy meleg lehetek, de minimum biszexuális... Korábban, már 11-12 éves korom körül megfordult a fejemben, hogy milyen lenne fiúval ezt azt csinálni, és később is...

Talán a társadalom elvárásainak megfelelve, ezen vágyaimat elnyomtam magamban, és később családot is alapítottam!, 3 gyermekem született...

Aztán rádöbbentem, hogy a fiúk is érdekelnek...

Kipróbáltam és bejött a dolog!

Már így utólag sajnálom, hogy korábban nem élhettem át ilyesmit, de igyekszem pótolni a pótolhatatlant...

Talán pont ezért hoznak lázba jobban a fiatal srácok...

2020. szept. 20. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előbb is van jel csak elnyomja... Sokan vagyunk így. Én 29 vagyok. Már voltak jelek. Eddig csak a barátnőm miatt nem léptem, de már nincs barátnőm így most ki akarok próbálni mindent :D
2020. szept. 20. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van! Ezek közt a leggyakoribb, aki persze érzi korábban is és elnyomja magában, de tudok olyanról akiben addigra kezd tudatosulni. De olyant is hallottam már aki 35 évese rúgott fel 2 gyerekes házasságot, mert időközben rájött, hogy neki fiú kell. Szóval az élet bonyolult. :)
2020. szept. 20. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
A homo és hetero jellemzők mindenkiben vannak százalékosan. Általában a hetero 80% felett, a homo 20% alatt van. Van akinél ezek össze-vissza vannak. Emellé társul az átlag embernek egy hatalmas adag önismerethiány.
2020. szept. 20. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
48 voltam mikor rájöttem, hogy meleg vagyok
2020. szept. 21. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!