Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is beteges ha egy 35 éves férfi kifejezetten kisfius 18 meg 20 éves fiukat szedeget fel ? Szerintem pedofil de mindig figyel ra h 18 felett legyenek az áldozatok. Mit lehet tenni?
A korhatár,már 16.Egyébkén nincs semmi kivetni való abban amit csinálsz.
Én sokkal idősebb vagyok mégis a fiatalok vonzanak jobban.Szerintem
minél idősebb az ember annál inkább vágyik fiatalokra.Úgy érzi,ettől
ő is meg fiatalodik.
A BELEEGYEZÉSI KORHATÁR 14, bizonyos esetben viszont 12...
Mellesleg mielőtt valaki hozzászól bármihez is, és ír hatalmas baromságot, előtte tájékozódni kellene!
"Magyarországhoz hasonlóan további hat európai ország (Ausztria, Bulgária, Észtország, Németország, Olaszország és Portugália) szabályozása szerint a beleegyezési kor 14 év.
Magyarországon 2013 óta azok a 14 és 18 év közöttiek, akik szexuálisan érintkeznek 12 évesnél idősebb, de még nem 14 éves párjukkal, nem büntethetők megrontásért. Azaz a beleegyezési korhatár mindössze 12 év, ha a másik fél fiatalabb 18 évesnél."
Tehát a 14 évesnél idősebbek bárkivel létesíthetnek szexuális kapcsolatot, anélkül, hogy ezt bármelyik félnek felróható lenne!, jogilag teljesen rendben van...
Az már más kérdés, hogy erről kinek mi a magánvéleménye, de ez a tényeken nem változtat...
Dehogy beteges...
Kisse fogalomzavarban vagy.
14 ev felettivel lehet szexelni beleegyezessel. Az mar mki sajat izlese, hogy kinek jon be egy 14 eves srac. A pedofilia nagyon nem itt kezdodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!