Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az itt jelenlévők ismeretségi körében olyan férfi, aki kifejezetten szereti mutogatni a lábait?
Figyelt kérdés
Persze ez férfiaknak nem olyan egyszerű, mint a nőknek, akiknek a miniszoknya ehhez nagy segítség. De tényleg kíváncsi vagyok arra, van-e a környezetetekben olyan férfi, aki boldog, ha legálisan kipakolhatja a lábait.2020. jún. 13. 11:36
1/7 anonim válasza:
szerencsére nincs.
lábfétis kérdés viszont van itt, ez már a húszezredik. még mindig nem elég, látom
3/7 anonim válasza:
nincs, és rohadt uncsi, de nyilván kell az esti recskához pár komment XD
4/7 anonim válasza:
Én tudok srácot, aki sokat van mezítláb, de szerintem ő nem számít :)
5/7 alonelyman válasza:
Én szívesen mutogatom neked a lábaim, férfi vagyok és szeretem ha kényeztetik a lábaim, szagolgatják, nyalogatják
6/7 anonim válasza:
A szomszéd fiatalember állandóan papucsban és (nagyon) rövid naciban flangál, aztán mosolyog rám. Lehet hogy nekem kelletti magát. Egyszer úgy megdöngetem, hogy ránk szakad a tető.
7/7 Atesz0424 válasza:
Melyik kell a -bal vagy a jobb???:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!