Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális, hogy 20 éves létemre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 20 éves létemre a 14-16 éves srácok érdekelnek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Én is így vagyok. Illetve nekem azért ennyire nem szűk. 15-25 közöttiek. Bár maguktól találnak mindig rám. És én 28 vagyok. Én úgy vagyok ezzel ha nem velem szexel akkor majd mással. Ergó inkább valakivel aki vigyázni fog rá, mint valakivel akinek csak egy strigula lesz.
2020. jún. 14. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is bejönnek. Később is így lesz. :P Nehéz velük mert a többség eltűnik, stb.
2020. jún. 14. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Meglep. Tini vagyok de BDSM kedvelő. A korosztályom nagyja kamu. Borzasztó buták és szexben is nagyon gyengék.
2020. jún. 14. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Hol van a sok öregfiú aki folyton ír hiába írod ki adatlapra hogy max 30 év... :D
2020. jún. 15. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Eléggé mert egy 14 éves konkrétan gyerek. Ha fizikailag is szeretnél tőle valamit az meg bűncselekmény. A 16 is kiskorú még és a fiú kesőbb érnek többségük 16 évesen is egy kisgyerek kinézetre és gondolkodásra is. Ebben a korbán a nök pont ezért még az idősebbekhez vonzódnak. Később már nem ekkora a különbség. 30 évesen teljesen normális ha valakinek 4-6 évvel fiatalabb a barátja. Mert ott már a fiú is férfi nem egy fizikailag és viselkedesben fejletlen kisgyerek. Ha férfi lennél is gaz lenne ha 14 éveskre hajtanál. Más megnezni hogy szép úgy mint egy gyereket. Meg más vonzódni hozzá. Az utobbit remélem kinövöd mert pár év múlva ezt pedofíliának fogják hívni
2020. jún. 19. 23:39
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Első 28 évesen 15 evesekkel bújsz ágyba. Azért ez több mint gáz. Mert neked nem evy strigula és vigyazol rá. Remélem egyszer valamelyiknek elkapnak a szülei. Pedofíliának hívják és 15 évessel a törvény is bűnteti. Meg gáz is nagyon ennyi idősen gyerekekkel játszadozni. Gyomorforgató.
2020. jún. 19. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!