Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért relativizálják a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért relativizálják a férfiak a merevedési zavart?

Figyelt kérdés

Ha szopok valakit és közben lelankad neki, akkor azt mondja, hogy én szopok rosszul.

Ha valakinek nem áll fel gumiban a farka, szintén az a melegek válasza, hogy őt a BB izgatja.

Miért nem lehet beismerni, hogy ez mind-mind merevedési zavar?

2020. szept. 10. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az izgalom miatt szokott előfordulni hogy nehezen áll fel, vagy durva esetben lelankad ha eltudok lazulni akkor minden oké. Ha olyannal vagyok aki fele még nem nyíltam meg úgy es zavarba jövök a helyzettől.
2020. dec. 13. 15:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez rám is ugyanígy igaz, mint ahogyan az előző írta. Én ezért is szeretek megismerni jobban valakit, mielőtt több lenne belőle. Amúgy sem tudok tárgyként tekinteni másokra. Szóval én is azt mondanám, hogy nincs merevedési zavarom, sőt. Viszont nekem teljesen el kell tudjam engedni magamat ahhoz, hogy mindent perfectül működjön. Ezért kell jobban megismernem. Vakon bízni másban egyébként is szerintem nagyon felelőtlen. :D
2020. dec. 14. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!