Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mas a helyemben meg merne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas a helyemben meg merne élni a vágyait?

Figyelt kérdés
Tudni kell rollam,h gyerekkoromban molesztalt egy nagyobb fiu.Nem csinalt velem durva dolgokat,de fogdosot...meg ilyenek.Mar nem erdekel...azota van csaladja.Eleinte haragudtam ra.Ezutan a srac utan jott egy ujabb pasi az eletemben.O is idosebb volt nallam.Unokatestverem volt.Nagyon kanos volt a srac.Egy helyes pasi :) o kezdemenyezett...itt viszont hagytam :) Vele se tortent semmi komoly csak simogattuk egymast.Meg ram fekudt es ugy csinalt mintha kozosulne velem :) Neki is van mar csaladja es gyereke.Ez mind gyerekkoromban tortent.Ok voltak az idosebbek es ra vettek ezekre :( mind1...Eleinte nem gondoltam volna,h ez ki fog hatni az eletemre.Pedig ki hat.Nőkkel nem igazan ment a szex :( lekonyult a péniszem sokszor.A popsilyuk jobban lazba hozzott es ezt ok is észrevettek :( az egyik meg is gyanúsított,h meleg vagyok.En tagadtam.Ezzel a farokkal nem is tudnek megtartani 1 not.Tul kicsi.Egy aktiv melegnek tuti elég lenne :) O ugyis a popsimat preferálna.Apropó 1 aktiv.Az én vágyam az lenne,h 2 pasi megdolgozna :) de nem finomkodva hanem egy kicsit kemenyen fognanak.Tepnek a hajam,neha megpofoznanak kozben...a vegen mind2 a szamba elvezne el.Tudom,h ez attól van,h molesztáltak es ezert vágyom erre :( arra,h keményen fogjanak az aktus alatt.De meg pasival se voltam normálisan (anal,oral stb) akkor miért vagyom erre? vágyom rá de nem merem megtenni.Felek a betegségektől :( vagy attól,h a két pasi nem áll le és kitudja mit tesznek velem.Ezek csak 1 duci fiú almai :( Ti meg mernetek valósítani az almaitokat ?

2020. szept. 3. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha vágysz rá, igen!Valósítsd meg az álmodat!Én is megtettem és nem bántam meg!24f
2020. dec. 2. 18:18
 12/13 A kérdező kommentje:
oke :)
2020. dec. 4. 22:59
 13/13 sandrisbp ***** válasza:
100%

Szerintem együtt felnövő gyerekek között sokszor kialakulnak ilyen szexuális játékok, és általában van egy aktívabb, kezdeményező fél. De nem mondanám, hogy akár az első, akár a második srác molesztált volna téged - nem volt kielégülés az ő részükről sem, ha jól értem, nem volt erőszak se, egyszerűen a másik srác mindkét esetben kicsit idősebb volt nálad és előrébb járt már a szexuális fejlődésben, s javasolt valamit, aminek volt kis szexuáélis tartalma, de nem volt több az ilyenkor szokásos próbálgatásnál - te pedig nem álltál ellen (ne értsd félre, nem hibáztatlak érte egyáltalán). Még csak közös maszti se volt, ami pedig nagyon gyakori - és szerintem az se tesz senkit meleggé később, akiben amúgy egyáltalán nincs ilyen irányú érdeklődés.

Nem hiszem, hogy ettől a két gyerekkori incidenstől lettél volna meleg. És az, hogy külső okot keresel, csak azt mutatja, hogy még 30 évesen sem tudod elfogadni magad olyannak, amilyen vagy. Pedig önmagában azzal nincs semmi baj. Igyekezz vonzóbb lenni az olyan típus számára, amilyen téged vonz. Ha ehhez soványabbnak kell lenni, sportolj, mozogj, stb. Fogadd el magad, és keress olyan partnert vagy partnereket, akik számára az az izgató, amire vágysz. Sok sikert hozzá! Éld az életed, és előre nézz.

2021. ápr. 27. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!