Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mas a helyemben meg merne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas a helyemben meg merne élni a vágyait?

Figyelt kérdés
Tudni kell rollam,h gyerekkoromban molesztalt egy nagyobb fiu.Nem csinalt velem durva dolgokat,de fogdosot...meg ilyenek.Mar nem erdekel...azota van csaladja.Eleinte haragudtam ra.Ezutan a srac utan jott egy ujabb pasi az eletemben.O is idosebb volt nallam.Unokatestverem volt.Nagyon kanos volt a srac.Egy helyes pasi :) o kezdemenyezett...itt viszont hagytam :) Vele se tortent semmi komoly csak simogattuk egymast.Meg ram fekudt es ugy csinalt mintha kozosulne velem :) Neki is van mar csaladja es gyereke.Ez mind gyerekkoromban tortent.Ok voltak az idosebbek es ra vettek ezekre :( mind1...Eleinte nem gondoltam volna,h ez ki fog hatni az eletemre.Pedig ki hat.Nőkkel nem igazan ment a szex :( lekonyult a péniszem sokszor.A popsilyuk jobban lazba hozzott es ezt ok is észrevettek :( az egyik meg is gyanúsított,h meleg vagyok.En tagadtam.Ezzel a farokkal nem is tudnek megtartani 1 not.Tul kicsi.Egy aktiv melegnek tuti elég lenne :) O ugyis a popsimat preferálna.Apropó 1 aktiv.Az én vágyam az lenne,h 2 pasi megdolgozna :) de nem finomkodva hanem egy kicsit kemenyen fognanak.Tepnek a hajam,neha megpofoznanak kozben...a vegen mind2 a szamba elvezne el.Tudom,h ez attól van,h molesztáltak es ezert vágyom erre :( arra,h keményen fogjanak az aktus alatt.De meg pasival se voltam normálisan (anal,oral stb) akkor miért vagyom erre? vágyom rá de nem merem megtenni.Felek a betegségektől :( vagy attól,h a két pasi nem áll le és kitudja mit tesznek velem.Ezek csak 1 duci fiú almai :( Ti meg mernetek valósítani az almaitokat ?

2020. szept. 3. 15:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Volt,h penzt ajanlottam 2 pasinak,h tegyek meg velem.Benne voltak,de a vegen nem jott ossze.Tul messze laktak.
2020. szept. 3. 16:00
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos nem nagyon merem megvalósításítani fiúkkal való szexuális vágyaimat.
2020. szept. 3. 16:03
 3/13 A kérdező kommentje:
En sem :(
2020. szept. 3. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

vállald fel magad, vállald be, hogy megéled a vágyaidat...

én is molesztált voltam gyerekkoromban, bár velem nem csak imitálták a szexet....

azóta vagyok felszabadult, mióta én is megengedtem magamnak, hogy megéljem ezeked a vágyaimat.

29/passzív

2020. szept. 3. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Tökéletes példája a rövid történeted arra hogyan hatnak az ún. környezeti ingerek, behatások arra hogyan alakul valakinek a szexuális orientációja, preferenciái. Nyilvánvalóan még egy sor egyéb tényező is közrejátszott, hogy szubmisszív meleg lettél, bár a kérdésed szempontjából lényegtelen. Bár megjegyzem, nem kell fiatalkori trauma ahhoz, hogy valaki szubmisszív legyen.

Ez a vágyad, ha találsz hozzá megbízható partnereket akkor hajrá, szexmozi, meleg szauna, Máté utcai meleg swinger, vagy internet (na ott lesz a legnehezebb a sok kamus miatt).

2020. szept. 3. 16:18
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Attól hogy valakit így

Molesztálnak nem lesz meleg, te már előtte is az voltál, és a dög fiúk érezték benned a nőies énedet, undornak kellet volna jönnie nem vonzalomnak.

Tényleg hogy lehetnek még ilyen buták az emberek.

2020. szept. 3. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Hogy nézel ki?

2020. szept. 3. 17:13
 8/13 A kérdező kommentje:

Mar 30 is elmúltam.

Hogy nézek ki? mind1 az :( én utalom magam...a külsőm a belsőm és az érzéseimet is utalom :(

6 os elotte nem lehettem meleg :D azt se tudtam mi az.Lanyok erdekeltek kicsi koromban es nem a pasik.Amig nem jott az a csavo :(

2020. szept. 3. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy nem undor van akkor benned a férfiak iránt,

Engem egy nő sem molesztált azért ezért nem lettem meleg ez zavaros.

Kamasz koromban érdeklődőt sok lány, de nem érdekeltek, a pasik vonzottak.

2020. szept. 3. 21:37
 10/13 everlight ***** válasza:
85%
én örültem volna ha gyerekként fogdosnak a fiúk,mondjuk inkább én fogdostam őket általánosba
2020. szept. 5. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!