Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondasz a szülőknek, miért nincsen barátnőd?
Sajnos nagyon nyomulnak mindig amikor beszélünk, hogy így meg úgy kell ismerkedi a lányokkal és már nagyon unom.
Dolgozom, a tanulást hivatalosan befejeztem.
Minden támadó felhang nélkül. Örvendetes hogy a szüleid ilyen jól fogadták, de máshol ezért az utcára teszik a gyereket. Szó szerint. Ha a kérdező meg otthon lakik és nem anyagilag független, akkor a hazugság lehet a túlélés feltétele. Sajnos.
Ez mondjuk egy elég komoly szegénységi tanúsítvány. De minden bizonnyal igazuk van, hiszen a spanyol inkvizíció sem találna náluk semmit amit számon tudnának kérni. Szégyen a mai világban az ilyen képmutató bigottság.... Sajnos.
Ugyanazt mint az 1.-es.
Plussz nekem még hozzájön az, hogy van egy autoimmun betegségem, rátettem még azt, hogy emiatt kevés az önbizalmam, emiatt nem merek ismerkedni.
Már egy ideje nem firtatják, szerintem sejtik, miért nincs, csak nem mernek rákérdezni, mert reménykednek, hogy talán mégse...
Korábban azt mondtam, ha lesz barátnőm, tudni fognak róla, addig meg ne kérdezzenek.
Én
A) Azt mondom, hogy a családom nem igazán hozta meg a kedvem a párkapcsolatosdihoz (a család egyik fele többször elvált, a másik fele ül a nyakig sz@r kapcsolatában) => általában nem firtatják tovább
B) elkezdek én is párkapcsolati tanácsokat osztogatni nekik. A 2.-3. alkalom után leesik nekik, és abbahagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!