Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnő/barát szülőknek való bemutatásnál cikis, vicces, kellemetlen történt?
Amikor hazavittétek a bárotokat bemutatni, vagy ő vitt el a szüleihez. Történt valami vicces, kellemetlen, vagy érdekes dolog. Esetleg ha ismerősöktől hallottátok, azt is szívesen elolvasnám.
Minden válaszolónak megy a zöld kéz! :)
Mi neten ismerkedtünk meg. Az én szüleim csak simán beugrottak a képbe, hogy én vagyok az anyuka én még az apuka :D Kínos volt De vicces. Mikor én mutatkoztam be az õ szüleinek igyekeztem szép Lenni meg elragadó, De elég hülye személyiségem vab és a beszélgetés elött minimum 15 percig arra koncentráltam, hogy ne mondjam nekik: Kezet fognék de attól tartok ez nem kivitelezhetõ.
Nagy nehezen sikerült uralkodni magamon mire a párom apja megszólalt " Azt hiszem a kézfogásra nincs lehetõség"
Na Ott voltam készen :D :D A személyes találkozás már egy másik történet.
Bemutattak és én voltam grál lovag,hogy pont a kedvenc csokiját vittem anyós pajtásnak.
Elment befizetni a számlákat,de mégse,hanem csak a boltba ugrott ki. Visszajött,beköszön és jön a fürdőből az exem válasza:
"
Anyós:Sziasztok.
Ex:Szia,zuhanyzom...
Anyós:Jó,hoztam...
Ex:...unk...
Anyós:...kaját. HOGY MICSODA?!
"
Na utána én akkor ott nem ettem :D
Negyedórát maradtam,de amint tudtam leléptem.
# 1: Kizártnak tartom, hogy 210 lenne az IQ-ja. A guiness-rekord 228, azt nagyon-nagyon kevesen közelítették meg valaha a világon! A Mensa tagok között is 170-180 körül vannak a legmagasabb (!) intelligenciájú tagok.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: egyszer volt egy pasim, úgy 19 évesek lehettünk. Amikor elvitt a szüleihez, kb. két hetes együtt járás után, akkor az anyja elkezdte tervezgetni az esküvőnket. Na ez nagyon ciki volt.
Netes teszteken 300 is lehet :D
Vagy ha saját bevallás alapján van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!