Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy huszonévesként bejönnek a 16-17 éves aktív srácok?
Figyelt kérdés
25 vagyok2020. aug. 26. 00:59
21/22 anonim válasza:
Már miért lenne gáz?
Úgy tűnik, mintha a kommentelők többsége nem látta volna az életkorodat. Te magad sem vagy olyan messze a 17-től.
De ha messze is lennél?...keresel a korcsoportodból is, a fiatalabbak meg szimplán jobban lázba hoznak. (A 17 évesek között amúgy is vannak eléggé felnőttes srácok.)
Én 20-30 év köztieket keresek, de voltam már idősebbel is. Épp azért, mert megvolt köztünk a szimpátia. És szerintem mindenkivel történik ilyen.
22F
22/22 anonim válasza:
Figyelj, vedd figyelembe azt, hogy csak pár év van köztetek, ellenben, 50-60+osok is keresik a tiniket. Én nagyon sokkal találkoztam. Kép alapján megtaláltak, hogy "cuki vagy", "hány éves vagy, 15-16?" Én meg mondom:"nem" Annyira fiatalnak nézek ki, és mégis megtalálnak. Engem különösen 30-ig nem is zavar a kor. Ha a 40+, 50+ nem érzi gáznak, akkor te se tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!