Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy huszonévesként bejönnek a 16-17 éves aktív srácok?
Figyelt kérdés
25 vagyok2020. aug. 26. 00:59
11/22 anonim válasza:
Nem gáz, nekem is bejönnek eléggé:)
30F
12/22 A kérdező kommentje:
Bejönnek a korombeliek is, tehát a huszonévesek is, csak a kérdésem most a 16-17 évesekre irányult
2020. aug. 26. 09:01
13/22 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Meg kell találni a megfelelő partnert, akinek bejön a 20+ korosztály, és mindenkinek jó lesz.
14/22 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Magamtól sose nyomulnék erre a korosztályra de ha valakinek bejövök akkor nem utasítom vissza. :D
15/22 anonim válasza:
Ezt tényleg liliom tiprásnak nevezik, mit lehet ezen lepontozni? Ez a neve XD
16/22 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én 24 vagyok, és csak a nálam fiatalabb (lehetőleg 14-20 közötti) srácok jönnek be... Nem tehetek róla, de a "baba" arcú srácokat szeretem, arcszőrzet nélkül. :D
17/22 anonim válasza:
A "lilom tiprás" kifejezés azt jelenti, hogy egy serdületlen lánynak elveszik a szüzességét!
19/22 anonim válasza:
szerintem nincs ezzel gáz, nekem is a tini srácok tetszenek huszonévesként
20/22 anonim válasza:
Miert lenne gaz?!
Nyugodtan keress magadnak ilyen koru partnert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!