Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves srác randira hívott, Mit gondoltok erről? Belefér az életkor miatt? 20f
Sok hasznos tanács, haha... Minek kell ilyen bunkónak lenni az emberrel? HOMOSZEXUALITÁS kategória, nem böki ki a szemetek eléggé?
Egyébként kérdező, nem, dehogy gáz, 3 év az szinte semmi. Aranyos, hogy ennyire izgulsz a randi miatt, de szerintem fölösleges túlparázni ezt a dolgot. Olyan ruhát vegyél fel, ami jól áll neked, ugyanakkor nem áll messze a személyiségedtől és kényelmesen érzed benne magad - mivel nem ismerem a stílusod, és fotó sincs, ennél többet nem tudok mondani. Ha szeretne felesbe fizetni, azért hagyd neki, mert nem mindenki veszi jó néven. Amúgy ne arra koncentrálj, hogy ez egy "randi". Előtte is biztos beszélgetettek már(?), viselkedj ugyanolyan lazán, azért hívott el, mert nyilván kedvel vagy legalábbis tetszel neki, szóval nem tudod elrontani, ha önmagad adod. Sok sikert hozzá, aztán majd mesélj, hogy ment! :)
Szerintem is minél többet foglalkozzatok egymással, erre nem a mozi a legjobb hely, de persze előtte meg utána lehet mást is csinálni, sétálni, akármi.
A többi szerintem teljesen részletkérdés. Fizetni meg szerintem az elején fele-fele arányban lenne a legjobb.
Hát az, hogy felvitted magadhoz, még ha szex nélkül is.. Talán picit korai volt első találkozáskor, de sebaj. :) örülök hogy jól sikerült, remélem jól alakul a dolgotok.
Én a párommal első randin estére ''munka után" beszéltünk meg találkozót, majd hajnali 4ig beszélgettünk illetve kocsikáztunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!