Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves srác randira hívott, Mit gondoltok erről? Belefér az életkor miatt? 20f
Figyelt kérdés
Nagy izgulok, ma találkozunk és még sosem randiztam senkivel, így lenne néhány kérdésem. Elmegyünk sétálni, és moziba, valamint beülünk vhova enni-inni-beszélgetni :D Mit vegyek fel? Miben illik menni? Ő hívott, de én vagyok az idősebb, így én úgy gondolom, nekem kell állnom a költségeket, és nem szeretném, hogy ő költsön rám, nem vagyok olyan. Ezt hogy látjátok? Milyen tanácsokat tudtok még adni? Nagyon izgulok :D köszi a válaszokat :)2015. aug. 14. 08:19
11/13 anonim válasza:
Olyan jó ilyet olvasni:) Ha írsz privit megköszönöm! Nagyon szurkolok nektek:)
12/13 anonim válasza:
Láthatatlan léggyé válva de szeretném élőben látni ezt a boldogságot... 😊😊😊
13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Tart még ez a kapcsolat? Olyan jó volt olvasni az ilyet... Priviben is írhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!