Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen sport/mozgásforma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sport/mozgásforma teszi izmossá a popsit?

Figyelt kérdés

Uni vagyok, de azért igyekeznék a partnerem kevében járni.

Jelenleg inkább bubble butt vagyok, szóval sima fehér és kerek, de szeretném ha olyan izmosabb fajta popsi lenne.

Guggolás segíthet? Mi formálná a legjobban?

U.i. átlagos/normál testalkatom van.

2020. aug. 25. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Futás, biciklizés, y tréner.

Olyan medve alkatúaknak mint én, főleg az evezés és a gugolás.

2020. aug. 25. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amit a női fitness esek csinálnak , szinte az összes gyakorlat comb és popsi formálás
2020. aug. 25. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Guggolás, kitörés, bolgár guggolás, kerékpár + megfelelő táplálkozás. A törzs (popsi, has stb.) viszont nem önmagában az izomtömeg-növeléstől lesz feszes kemény, hanem a testzsír % csökkenésétől. Ez utóbbi kardióval megy. Heti 3x1.5 óra kemény edzés (súlyzó + heat kardió) folyamatosan és több hónap után kezd majd kirajzolódni az eredmény.

A testkép-formálás sajna nem megy kéthetente megcsinálok 20 guggolással csak tartós, folyamatos kemény munkával.

2020. aug. 25. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Lovaglás. Láttam pasik, csajok seggét, akik rendszeresen járnak lovagolni és nekik volt a legjobb.

Szerintem járj egy lovardába tanfolyamra.

2020. aug. 25. 18:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát annyit lovagolni se időm, se pénzem.
2020. aug. 25. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A tánc is jó, a korcsolyázás is. Nézzed meg ezenek a sportolóknak a fenekét - ha csak ruhával borítva is, de mindegyikük geil :-)
2020. aug. 25. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
2020. aug. 26. 02:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
2020. aug. 27. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!