Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sport/mozgásforma teszi izmossá a popsit?
Uni vagyok, de azért igyekeznék a partnerem kevében járni.
Jelenleg inkább bubble butt vagyok, szóval sima fehér és kerek, de szeretném ha olyan izmosabb fajta popsi lenne.
Guggolás segíthet? Mi formálná a legjobban?
U.i. átlagos/normál testalkatom van.
Futás, biciklizés, y tréner.
Olyan medve alkatúaknak mint én, főleg az evezés és a gugolás.
Guggolás, kitörés, bolgár guggolás, kerékpár + megfelelő táplálkozás. A törzs (popsi, has stb.) viszont nem önmagában az izomtömeg-növeléstől lesz feszes kemény, hanem a testzsír % csökkenésétől. Ez utóbbi kardióval megy. Heti 3x1.5 óra kemény edzés (súlyzó + heat kardió) folyamatosan és több hónap után kezd majd kirajzolódni az eredmény.
A testkép-formálás sajna nem megy kéthetente megcsinálok 20 guggolással csak tartós, folyamatos kemény munkával.
Lovaglás. Láttam pasik, csajok seggét, akik rendszeresen járnak lovagolni és nekik volt a legjobb.
Szerintem járj egy lovardába tanfolyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!