Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben egy átlagos kinézetű srácnál milyen árulkododó jelek lehetnek? Mire figyeljek beszélgetés során, esetleg miket kérdezhetek, amiből le tudnám szűrni az identitását?
Perszeee... És ha Lady Gagát hallgat, Katy Perryt, vagy nézte a Vámpírnaplókat akkor meleg... (Kedvenc ünnep/ szín/ kaja az wtf? Abból mit szűrsz ki haver? 🤣)
Amúgy nincs ilyen kérdés, amiből konkrétan ki lehet venni, hogy az, azon kívül, hogy "Meleg vagy?"?
Nem idióta kérdések kellenek. Ha mutat érdeklődést feléd azt valamilyen formában jelezni fogja. Inkább olyanokra kéne összpontosítani, hogy zavarba jön-e, van-e szemkontaktus kerülés, néha belezavarodik-e a mondandójába, hogyan néz rád, mosolyog-e sokat, mikor vele vagy, egyáltalán mennyire érdekled: fog-e keresni, vagy csak te őt. Barátként közelítesz hozzá, a többi ezekből az apróságokból kiderül.
Az a vicc, hogy én egy fél éve sokat hallgattam Lady Gagát és egy két számot Katy Perrytől, de tudom, hogy mire gondolsz kettes :D ha esetleg olyan előadőkat követ és filmeket néz, az sem biztosít arra, hogy meleg. Max egy tippet adhat. És amikor együtt voltunk, akkor végig mosolyogtunk, és megállás nélkül beszéltünk egymással.
És ez a keresni fogjuk e egymást, ezen dolgozom, hogy amikor lesz alkalmam találkoznj vele, akkor elkérjem egy elérhetőségét. A szemkontaktus megvolt, nem kerültük egymás tekintetét, és mindketten érdeklődtünk egymás iránt. Mármint a témákon belül. Pl utazás, iskola, ilyenek.
Csak nemtudo. Eldönteni, hogy ez most volt e valami, vagy csak szimplán ő ilyen. És ezért nem szerettem volna fekete fehéren rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!