Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mit szóltok ahhoz, hogy már ezen az oldalon is lehet ismerkedni?
Jó tudni
Totál fura nekem ez az új oldal
Szerintem nagyon gáz. Kezd olyan lenni a gyakori mint egy skizofrén kisgyerek aki nem tudja eldönteni, hogy ki valójában. Kérdés/válasz oldal, társkereső, fórum, közvélemény kutató stb. Mindenből egy pici, de a funkciók meg teljesen hiányoznak. Ha társkereső akkor miért nincs képes profilra lehetőség, miért nincs norális üzenetküldés, miért nincs chat? Ha kérdezz-felelek akkor miért van tele offal? Miért nem követik a funkciók? Ha főrum akkor miért nem lehet azonosítani a válaszolókat hisz már a százalék alapján sem lehet megmondani ki mit írt korábban a témához.
Szerintem aki társat akar keresni az menjen normális társkeresőre. Eddig is ezt kellett volna. Ez nem oldja meg a kamukérdések problémáját sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!