Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért használja sok meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használja sok meleg ismerkedére az oldalt?

Figyelt kérdés

Én is meleg vagyok és nem értem ezt, hiszen nem ezt a funkciót tölti be az oldal, nem ezt a célt szolgálja. Persze abban semmi rossz nincs, hogy a privát üzenetekre válaszol az ember, én is szoktam.

Leginkább a sok olyan kérdésre célzok, gondolok, amikben ott az ismerkedési szándék a kérdező részéről, csak egy kérdés mögé van bújtatva, rejtetten van benne az ismerkedési szándék. Ti mit gondoltok a dologról?

25f

2020. máj. 7. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, mivel azonban a kérdések is tartalmaznak elég sok információt a kérdezőről, ez a platform is alkalmas ismerkedésre. Ezért használják is. Ennyi.
2020. máj. 8. 07:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönhetjük a társadalomnak, hogy másképp nincs lehetőség erre. Élőben abszolút kizárt, vagy vállalod, hogy néha beverik az orrodat.
2020. máj. 8. 08:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a társkeresők nagy része csak kamussal van teli,így próbálkoznak máshol is, mondjuk pl. itt is. Persze lassan ez is alacsony nívójú hely már sajnos.
2020. máj. 8. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, amiért a heterók. Nem tudom elképzelni, hogy itt mit gondol valaki, összejött e valakinek valami. MAx ha mindketten pestiek akkor tudom elképzelni. Örüljenek, hogy nem tiltják őket, mert tényleg nem erre való az oldal. Válaszolni szoktam, de mondjuk nem ismerkedek sehol és jól esik, ha néha rám írnak, de nyilván válasz kapcsán és nem kérdés kapcsán. Társkeresőknek elég rossz a hírük, nem tudom elképzelni, hogy ettől lehet e lejjebb. Ugyanis itt is sok a kamus, miattuk megy el a kedvem az ismerkedéstől.
2020. máj. 8. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

De még mennyire, hogy sok a kamus, itt sokkal több van, mint társkeresőkön. Én például egy válaszhoz kiírtam, hogy bárkinek küldök arcképet, aki utána viszonozza, hát senki sem jelentkezett.

Meg társkeresőkön egyébként is lehet szűrni képpel rendelkező emberekre és akinek van néhány képe kint magáról, arról én tényleg elhiszem, hogy ismerkedni van ott.

2020. máj. 8. 17:00
 6/7 -remete- ***** válasza:
100%
mert minden más oldalban csalódtak.
2020. máj. 9. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Anotalkon is rengeteg ilyen van...már herótot kapok tőlük.

Egyszerűen magányosak és megpróbálnak minden lehetőséget megragadni szerintem.

2020. máj. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!