Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használja sok meleg ismerkedére az oldalt?
Én is meleg vagyok és nem értem ezt, hiszen nem ezt a funkciót tölti be az oldal, nem ezt a célt szolgálja. Persze abban semmi rossz nincs, hogy a privát üzenetekre válaszol az ember, én is szoktam.
Leginkább a sok olyan kérdésre célzok, gondolok, amikben ott az ismerkedési szándék a kérdező részéről, csak egy kérdés mögé van bújtatva, rejtetten van benne az ismerkedési szándék. Ti mit gondoltok a dologról?
25f
De még mennyire, hogy sok a kamus, itt sokkal több van, mint társkeresőkön. Én például egy válaszhoz kiírtam, hogy bárkinek küldök arcképet, aki utána viszonozza, hát senki sem jelentkezett.
Meg társkeresőkön egyébként is lehet szűrni képpel rendelkező emberekre és akinek van néhány képe kint magáról, arról én tényleg elhiszem, hogy ismerkedni van ott.
Anotalkon is rengeteg ilyen van...már herótot kapok tőlük.
Egyszerűen magányosak és megpróbálnak minden lehetőséget megragadni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!