Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van megoldás????

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás????

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nős hapsival, én is nős vagyok! Számomra most lett világos, hogy nem bi hanem meleg vagyok! Szerelmes lettem mint eddig soha, gyönyörök csúcsát éljük át minden szeretkezés alkalmával, egyszerűen a fellegekben járunk, illetve én csak járnék ha nem lennék már már betegesen féltékeny a szerelmem feleségére! Felrúgni nem rúghatjuk a házasságainkat 5 kiskorú gyerkőc miatt!! Valakinek ötlete
2020. aug. 5. 17:24
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

És most mi lesz veletek?

Van terved a jövőre nézve?

2020. aug. 7. 12:23
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Én leszbikus vagyok,és csak egy dolgot nem értek.Mégis mi a francért házasodik egy olyan nővel,aki nem bukik a nőkre és még szex közben is mindig pasira gondolt?!Miért?Sosem házasodnék össze pasival az biztos.😂😂😂
2020. aug. 7. 12:49
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez jutott pont eszembe nekem is, hogy anno MIÉRT?!!!!
2020. aug. 7. 13:08
 34/43 A kérdező kommentje:
Jó a kérdés! Kisvárosban élünk, tudom ez nem magyarázat semmire mint a társadalmi elvárás sem! Mi lesz velünk! Egyenlőre marad a heti 3 tali, kibéreltünk egy házat, hogy egyszerűbb legyen a tali és együtt vagyunk a mm r nyit tudunk úgy, hogy a család ne lássa kárát! A feleségeink már tudják, mindkét oldalról szeretnék ha maradnánk!
2020. aug. 7. 19:50
 35/43 anonim ***** válasza:
68%
Van megoldás. Az, amit szeretnél. Az nagyon jó pont, hogy a feleségeknek elmondtátok és elfogadták. Igazából szerencsés helyzetben vagy, így a szerelmeddel is lehetsz. Mi kell még, nem értem a problémádat. Azok után, hogy elcsesztétek eléggé jól alakult a sorod..
2020. aug. 7. 20:40
 36/43 A kérdező kommentje:
Mi kell még?? Olyan szerelmesek vagyunk mint soha! Ebből adódóan mindig szeretnénk egymáson csüngeni ami egyenlőre csak részben megoldott, de ki tudja mit hoz a holnap!
2020. aug. 7. 22:34
 37/43 anonim ***** válasza:
91%
és a gyerekek mit fognak szólni,ha később megtudják?
2020. aug. 7. 22:37
 38/43 anonim ***** válasza:
86%
Pedig kérdező nem is tudod, hogy milyen szerencsés vagy, a gyerekek miatt is. Gondolkozz, mielőtt csak sajnáltatod magadat. Nagyon sok meleg szeretne gyereket, neked megadatott és gondolom attól még szereted a gyerekeidet, hogy a hetero kapcsolatba beleerőszakoltad magadat. Az is szerencsés, hogy a feleségek elfogadták és engedik is, hogy egymással legyetek. A gyerekek meg meg fogják érteni a dolgot később. Élhettek együtt a feleségeddel, lehet baráti viszony a két család között. Nagy szerencséd, hogy jól fogadták csak azt tudom mondani, de én úgy látom csak magadra gondolsz.
2020. aug. 7. 22:53
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hány éves vagy egyébként?
2020. aug. 7. 22:54
 40/43 A kérdező kommentje:

Csak magamra gondolok?? Ez jön le?? A büdös francokat!!! Ha így lenne már rég nem lennék itthon!!!

36 vagyok

2020. aug. 8. 01:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!