Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Már lassan egy eve, hogy osszejottem a parommal. En eleinte azt hittem marmint elotte, hogy passziv vagyok, de vele aktiv vagyok, mert o teljesen passziv. Nagyon szeretem, szerelmes vagyok bele, de neha en is nagyon vagyom arra, hogy passziv legyek, mi lehetne a megoldas? Voltatok hasonlo helyzetben?2020. máj. 9. 01:21
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg rávenni arra, hogy legyen aktív nagy ritkán, vagy vegyél játékszert és csináld magadnak. A megcsalást nem javasolnám.
2/3 Béla211 válasza:
Beszélj vele mond el neki hogy hiányzik neked is a passzív szerep. Szereted de vágysz rá és ha lehet néha csinálja ő is neked.
Nálunk először a páromnak nem ment nekem is türelemesnek kellet lennem hozzá és nem megsérdőtni ha nem jött össze. De azért meg ujjazot meg kinyalt ha kívántam a passzív szerepet. Aztán vetünk egy dildod amivel néha csinálta ha nagyon meg kívántam meg utána egy két vegut ez sokkal jobban be jött nekünk. És két év próbálkozás meg lelki erősítés után tudod ő is aktív lenni. Igaz én vagyok mai napig többször az aktív de már ő is van hogy meg kívánja.
3/3 anonim válasza:
Türelem és játéjszerek ahogy előttem írták. Nálunk is ez a helyzet, én vagyok a “passzívabb” fél és mi is csak próbálkozunk egyenlőre. De nem sikerült még mert mindig lankadok mire oda jutnánk. De próbálom nyalással, ujjazással és játékszerekkel kielégíteni amikor ezt kívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!