Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a megoldás ebben a helyzetben?
Most, hogy nincs a koli sokszor eszembe jut, hogy mit tehetnék majd. Öten vagyunk srácok együtt egy szobába a koliban.
És 1 srác rendszeresen este kiveri és bíztat mindenkit. Aztán persze mindenki csatlakozik mert gáz kimaradni.
Azonban ez engem zavar csak kínos nemet mondani. Azonban főleg azért mert nekem a legkissebb. 15cm. A többiek mind 18cm vagy felette.
Ha újra lesz koli azon a töröm a fejem majd mit csináljak ezzel? Lehetek majd emiatt bi? Mármint alakulhat ki ettől bi vágy?
Ha alapvetően nem érzel késztetést arra, hogy más pasikkal együtt kiverd, vagy bármi mást kezdj szexuálisan pasikkal, akkor nem. Közös farokveréstől pedig nem leszel biszex.
A 15 cm átlagos, ne legyen emiatt rossz érzés benned.
Magával a helyzettel nem nagyon tudsz mit kezdeni, esetleg megpróbálsz szobát cserélni valakivel.
Másik szoba lesz a megoldás
Nem alakul ki benned biszexuális hajlam ettől.
"Aztán persze mindenki csatlakozik mert gáz kimaradni."
Szerintem meg nem kimaradni gáz, de ti tudjátok. Én hozzávágnám a mikrót a hülyegyerekhez.
Fiatal vagy.Ezen lehet segíteni.Meg vannak a módszerek.
Tudok segíteni szívesen,ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!