Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van megoldas ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldas ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sokáig gondolkodtam, hogy feltegyem-e ezt a kérdést,megoldás nincs a bajomra, nem is várok csodát, de talán van valaki, akivel volt mar hasonlo.

Az van, hogy van egy lány, vagyis inkább nő, aki abban a pillanatban megtetszett, ahogy megismertem. A baj , hogy csúnyán be lettem előzve, egész pontosan a testvérem barátnőjéről van szó. Nem erdekelt nagyon, oke, hogy szep, de ennyi, nem láttam belőle annyit, hogy több legyen. De aztán az évek alatt mégis teljesen beleestem. O az a lany, akiért meg kell kuzdeni, intelligens, bájos egyszerűen tökéletes. Persze soha semmilyen jelét nem mutattam, soha nem tennem ezt az ocsemet.

Ez sajnos nem egy múló hülyeség, évek óta tart, időközben pedig hivatalosan is ,,rokonok lettunk" merthogy megvolt a nagy lagzi. Nekem is van barátnőm ,aki minden beképzeltség nelkul mondom, hogy odavan ertem, kicsit talán túlságosan is. Sokat kérdez róla, én meg próbálok laza lenni.Sokszor kell találkoznom velük, hiába nem egy fedél alatt elunk, aztan ott vannak a csaladi összejövetelek, abbol sincs keves. Hogy a fenebe es mégis meddig fogok tudni jopofat vágni?? Az a barom testvérem pedig nemegyszer raformed a lányra, megbantja, persze szereti nagyon azt a hulye is latja, de miert nem tudja jobban megbecsülni...

En meg nem tudok normalis kapcsolatot kialakítani vele, nem tudom mi a normalis mi az ami mar sok. Ebbol nem lehet jol kijonni, tudom majd az idő segit, tudom majd jon egy no, akit legalább ennyire fogok szeretni. Szeretem a baratnomet is, de ő annyira mas. Hiaba erzem jol magam vele, szeretem őt, tok jol elvagyunk, ezt nem lehet ahhoz fogni mikormeglatom a Őt.Felnott férfi vagyok, lassan csaladot kéne alapitanom, erre ebben a hulye helyzetben vagyok lassan 5 eve.

Velemeny? Tanacs? Valami esetleg?

2020. ápr. 20. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg szar helyzet. Lehet klisé de az idő tényleg segít, azért mert feledésbe merül a dolog. Na de ez csak akkor történik meg ha tényleg megpróbálod kerülni amennyire tudod. Én azt mondom hogy vagy próbálj meg együtt élni a dologgal, vagy próbálj meg távol maradni a nőtől (pl. valamilyen ürüggyel költözz el messzire ha megteheted, úgy hogy ne legyen lehetőségetek találkozni). Tudom elég drasztikus megoldás mind a kettő de talán jobb mint szenvedni.

Mondanám hogy esetleg beszéld meg tesóddal és közösen jussatok valamire de abból semmi jó nem származna szerintem. Talán ha ezt az elején megdumáltátok volna azt mondom oké de 5 év után már fura lenne

2020. ápr. 20. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha te lennel kapcsolatban vele ti is veszekednetek

2. Ha te lennel kapcsolatban vele, fele ilyen tokeketesnek nem látnád, mint most. És nem is az.

3. 2.-bol kifolyólag azt, hogy előtted nem csinalja a balhét, otthon az ocseddel ő is hülye lehet néha

4. A tiltott gyümölcs mindig jobban kell

5. Valamiféle jelecskét az “ártatlan” barátnő is kuldhetett neked, ha ennyire belehabsrodtal

6. Bármennyire is sokat vagytok együtt, mert az ocsed barátnője, hidd el nem ismered

7. Csak abba “szerettél bele”, amit néha látsz

8. Nincs megoldás. Elfogadod, hogy esélytelen.

2020. ápr. 20. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy ilyen erzes husz evet is eltarthat. Ha a tied lehene, elobb elmulna.

Talan ok sem lesznek egy par sokaig. Erdekes lenne tudni, van-e viszonzas titokban.

2020. ápr. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!