Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van megoldás????

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás????

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nős hapsival, én is nős vagyok! Számomra most lett világos, hogy nem bi hanem meleg vagyok! Szerelmes lettem mint eddig soha, gyönyörök csúcsát éljük át minden szeretkezés alkalmával, egyszerűen a fellegekben járunk, illetve én csak járnék ha nem lennék már már betegesen féltékeny a szerelmem feleségére! Felrúgni nem rúghatjuk a házasságainkat 5 kiskorú gyerkőc miatt!! Valakinek ötlete
2020. aug. 5. 17:24
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
65%
Hagy döntsem már el én. Ezt szerintem mindenki érzi legbelül.:D Meleg vagyok, mert csak pasikról fantáziálok, de ez nem jelenti azt, hogy undorodok a nőktől, egyszerűen nem vonzanak szexuálsian, max érzelmileg. De elismerem, ha egy nő szép.
2020. aug. 6. 15:41
 22/43 anonim ***** válasza:
85%

Leszbikus nő vagyok,de nem érzek undort egy átlagos pasi iránt,csak egyszerűen a nőkért vagyok oda szexuálisan is és érzelmileg is.

Valamilyen szinten igaza van mindkettőtöknek,akik feljebb írtatok,de azt hozzátenném,hogy,aki full heteró csak az érez undort a saját neme iránt,akiben van egy kis biszex hajlam is,még,ha kevés is az nem érez undort.

2020. aug. 6. 15:50
 23/43 anonim ***** válasza:
22%

Nyugodtan eldöntheted.

De egy meleg soha sem tud szexelni egy nővel, mert homoszexuális (nem véletlen ez az elnevezése).

A biszexuális képes mindkét nemmel szexelni. De ebben is vannak nagyon nagy eltérések. Sőt, amint látszik a poszt kiírójánál is, időben is. Sőt, van akinél nem jön elő soha annyira, hogy megvalósítsa, mert elnyomja magában.

2020. aug. 6. 15:50
 24/43 anonim ***** válasza:
79%

22-es vagyok

Tehát inkább a Kinsey-skála a jobb,mint ezek a megnevezések.Mert kb 90%-ban a nők vonzanak,de úgy 10%-ban a pasik is bizonyos helyzetekben,és nem érzek undort.Tehát ez egy meleg pasinál is lehetséges,hogy nem érez undort egy nő iránt,csak nem akar vele lenni.

2020. aug. 6. 15:52
 25/43 anonim ***** válasza:
40%

Meleg vagyok, es csomo meleg ismerosom van, aki annak idejen kiprobalta lannyal, mert a kornyezete ezt varta el es mert maganak is hazudott.

Aztan miutan kipobaltak fiuval jottek ra, hogy tenyleg melegek. Szoval attol az egy noi aktustol nem lett biszex...

Siman el lehet magadban ugy fojtani a melegseget egy darabig akar evtizedekig is, hogy kepes legyen valaki novel elni. Ettol meg nem biszex, mert legbelul erzi, hogy ez nem az igazi es titkon masrol fantazial.

2020. aug. 6. 16:00
 26/43 anonim ***** válasza:
76%
Nem elnyomás kérdése. Attól még a vágyak szerintem meg lesznek ugyanúgy, ha valaki mondjuk meleg, de nem szexel akkor is. Mondjuk én nem neveznék binek olyat, aki egyébként meleg, vagy hetero, de egyszer kipróbálta ellentétes vagy éppen azonos neművel, de nem vágyik rá és csak azonos vagy ellentétes neműekkel ismerkedik. (a szexualitásának megfelelően) A wikipédián megnéztem egyszer a homoszexualitás definícióját, lehet, hogy azóta frissítették. Eszerint homoszexuális az, aki azonos neműekhez vonzódik szexuálisan, illetve ellentétes neműekhez egyáltalán nem, vagy csak minimálisan. Nagyon sokan ott vannak, hogy minimálisan, ami lehet csak abban merül ki, hogy nem feltétlen érez undort, de különösebben nem is vonzza. Így felesleges biszexuálisnak beskatulyázni, ha tényleg csak az egyik nem érdekli szexuálisan, de egyszer kipróbálta a másik oldalt. Kipróbálhatod a tökfőzeléket, max nem jött be, ha mégis vágysz rá, max akkor lehetsz biszex.
2020. aug. 6. 16:01
 27/43 A kérdező kommentje:
Látom megy a vita, de annak ellenére, hogy képes voltam gyereket csinálni meleg vagyok!!! Semmi jót nem láttam a heteró szexben, közbe mindig pasiról fantáziáltam, hogy legyen merevedésem!
2020. aug. 7. 06:04
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennek ellenére volt eszed megcsinálni a gyerekeket, és hazudni a nejednek is, meg az egész világnak, akkor legyél most is okos és bátor, végre férfi, ha meleg vagy, ha bármi más is!
2020. aug. 7. 09:45
 29/43 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező!

Hiába töröltetted ki a kommentem attól még egy undorító embernek tartalak amiért ezt megcsináltad.

2020. aug. 7. 11:25
 30/43 A kérdező kommentje:
29 es! Nem töröltettem semmit, az pedig a te dolgod, hogy milyennek tartasz!
2020. aug. 7. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!