Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fogom megbánni, ha kipróbálom pasival a dolgot? 25/f
Figyelt kérdés
Hetero életvitelt élek, de érdekelnek a pasik is (bi vagyok). Nem volt még semmi pasival, vágyom rá, de félek, hogy megbánom. Ti mit javasoltok?2020. jún. 25. 16:31
1/7 anonim válasza:
Én 36 voltam mire rászántam magam, nem bántam meg. Néha jól esik a másik oldalon kalandozni, attól, hogy szintén hetero életvitelem van.
2/7 anonim válasza:
Ezt saját magadnak kell tudnod. Előbb mondjuk én a helyedben elfogadnám önmagam, és utána kezdenék pasival.
3/7 anonim válasza:
Szerintem az ember inkább azt megbánja meg, ha nem próbálja ki. 25 évesen kb. most vagy az abszolút toppon, majdnem mindenki kapna rád. Hajrá!
5/7 anonim válasza:
Mivel erre vágysz, ez izgat ha jó partnert választasz nem fogod megbánni. Kezd el végre inkább elfogadni saját magadat, a helyett, hogy "háborúznál" önmagaddal.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Persze, csak nehéz, hogy valami ismeretlen, olyan dologra vágyik az ember, amit nem szeretne ha kiderülne stb. Emiatt nehéz.
2020. jún. 25. 18:24
7/7 anonim válasza:
Én 25 voltam amikor először voltam pasival és nem bántam meg. Persze egy nagyon kedves fickó volt és nyugodt,biztonságos körülmények között dugott meg és csak lehet, hogy e miatt a kellemes élménytől de azóta csak pasikkal dugok. 29\f\passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!