Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kipróbálom sráccal lesz visszaút?
Figyelt kérdés
Csajokkal voltam eddig és asszem bi vagyok. De olvastam, hogy sokan rájönnek, hogy csajok nem jönnek be mégse. Ettől félek mert családot szeretnék. Szóval lehet jobb lenne kihagyni sráccal? Mit gondoltok? Aktív szerepbe tervezem kipórábálni majd tehát még csak nem is olyat ami csajtól nem megkapható.2020. máj. 2. 15:19
1/2 anonim válasza:
Neeeeem kell ilyentől félni. Én is ugyanígy vagyok, mint te. Valamennyire inkább a nőkhöz vonzódom és családot is mindenképp szeretnék feleséggel és közös gyerekekkel.
Félévente-évente egyszer szoktam sráccal csinálni amikor nincs nő az életemben és amikor megkívánom a dolgot. Ugyanígy aktív vagyok én is, én szeretek beakasztani a srácoknak. Ez már így megy néhány éve és nincs semmi változás.
2/2 anonim válasza:
Szia,
Inkább most próbáld ki és tudd le a csábítást, mint később, pl család mellett :)
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!