Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kipróbálom egy fiúval, lesz visszaút?
Figyelt kérdés
Vagy utána mindig akarom majd?2019. máj. 11. 11:29
1/7 anonim válasza:
ha mindket nem vonz akkor biszex vagy igy 2x konnyebb
2/7 anonim válasza:
Ameddig nem próbálod ki nem tudod meg. Ha meg élvezed és lánnyal is élvezed, akkor meg ahogy mondták biszex vagy.
3/7 anonim válasza:
Attól függ, ha a srác kifordítja a végbeled a 30 centis lőcsével, akkor nem fogod többet kívánni a popózást.
4/7 anonim válasza:
Persze hogy lesz :D
de nem is feltétlen kell ''visszaút'', ha élvezed akkor folytathatod is fiúkkal
meg lányokkal :D
amíg nincs kapcsolatod, azzal akivel akarod és tudod :P
de őszintén, saját tapasztalat: nekem fiúval annyival könnyebb ismerkedni grindr és planetromeo miatt, hogy én nagyon leálltam a csajozással :D
5/7 anonim válasza:
Én aktív vagyok, kb 5 éve próbáltam ki először sok gondolkodás után. Azóta maradtam főleg a lányoknál, de évente 1-2-szer beiktatok egy kis fiúzást is, olyankor felmegyek a romeóra és pár nap alatt találok partnert. Szóval nem, utána sem akarod majd mindig.
25/F
6/7 anonim válasza:
Nekem nem volt. Utána már vágytam rá,annak ellenére, hogy szégyelltem.
7/7 anonim válasza:
Kipróbálod, aztán ha tetszik, akkor folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!