Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer kipróbálom sráccal akkor nincs többé visszaút szerintetek?
Ez hülyeség.
A vágy pedig akkor is meglesz, ha elnyomod.
Ha csak a szex része érdekel, akkor tuti nincs.
Passziv srácot találni szexre kb 5 perc , csaj meg kb nulla esélyed van. Kivéve ha nem vagy macsó/gazdag/ alfahim. Amit már bocs de ha fiúkat akarsz akkor kétlek.
Az érzelmi része meg totál egyénfüggő. De rég vagy egyáltalán nem volt barátnőd akkor az is a fiúk felé terel. Szóval a kérdésedre a válasz : nincs visszaút
Ha kipróbálod még nem leszel meleg.
Ha csak a szex része vonz a dolognak és nincsenek érzelmi oldalai.
Sok olyan bi családos pasit ismerek, (ilyennel vagyok egytt jelenleg) A szex része vonzza, viszont kapcsolatot nem tudna elképzelni pasival.
Szóval ha nálad is így van nem változik.
De amíg nem létesítesz szexuális kapcsolatot pasival, azt sem fogod tudni, melyik oldal felé vonzódsz jobban.
Elnyomni elnyomhatod, de nincs értelme a vágyaid megmaradnak, ha meg erre masztizol előbb utóbb már nem fog kielégíteni a maszti és többre vágysz.
Azt ha halogatod és 50 évesen akarod belevetni magad a dologba, akkor már csak nagypapik fognak jutni, sok mindenről lemaradsz.
Engem egyszer leszopott egy pasi, én is tologattam előtte egy darabig.
Azóta nem szopott le egy sem, nem is kerestem senkit erre, mert úgymond elmúlt az igény erre, hiszen csak ki akartam próbálni.
Amúgy sem volt nagy szám. Mintha egy csaj csinálta volna, csak a lányok szebbek :D
Így megmaradtam a csajoknál és nem is hajt a vágy, hogy még egyszer leszopjon egy pasi. Tehát megmaradtam heterónak egy életre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!