Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha egyszer kipróbálom sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer kipróbálom sráccal akkor nincs többé visszaút szerintetek?

Figyelt kérdés
Izgat, hogy sráccal legyek de csak fiú szerepben. Azonban félek, hogy ha meglépem akkor borulhat minden. Évek óta tologatom a dolgot, de eldöntöttem körbe járom mik a tapasztalatok másoknál.
2019. ápr. 19. 10:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én meg a csaj szerepet akarom kipróbálni egy ideje, mondjuk nekem ott van az is, ha mi van, hogy ha fájni fog... mondjuk vibrivel rendszeresen masztizok, az nem akkor az igazi sem, hiszem, hogy fog.

De bennem is bennem van, hogy ha egyszer elkezdem, akkor nincs megállás. Én is próbáltam elnyomni, de nem megy, szóval az elhatározás megvan ki fogom próbálni, amint egy normális partnerrel lesz rá alkalmam.

29/F kezdő passzív

2019. ápr. 21. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!