Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kipróbálom a BDSM-et mit nem szabad elsőre hagyni?
Alapszabály hogy első szeánszon nincs kötözés - legalábbis olyan amiből nem tudsz könnyen kiszabadulni (pl. bilincs).
Elsőre és sokadira is ugyanazt "szabad hagyni": amire vágysz ÉS ami még nem haladja meg a dom képességeit.
Szerintem elsősorban a megfelelő partner kiválasztása a legfontosabb, és elsőre tényleg ne engedd a kötözést, vagy csak olyat, amiből könnyen ki tudsz szabadulni.
Utána pedig, csak rajtatok múlik, hogy kinek mire van igénye és ki mit tud nyújtani. Erre nincs szabály, amíg mindketten önként mentek bele.
Mondjuk nekem domként szerencsém volt.
3 mazon pasival találkoztam, ők engedték első alkalommal a kötözést is, de természetesen nem éltem vissza vele.
Megbeszéltük mi az ami lehet, meg persze mondtam nekik, hogy ha valami kellemetlen vagy nem tetszik neki, nyugodtan jelezze és abbahagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!