Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Nektek is kínzás a nyár, amikor annyi pompás testű szépfiú szaladgál az utcán szexi rövidnadrágban vagy feszülős pólóban? Nézni lehet őket, mást nem szabad .
Figyelt kérdés
De még bámulni is csak mértékkel, lopva, mert mi van, ha heteró? (És az esetek döntő többségében az!)2016. jún. 29. 09:55
1/11 anonim válasza:
nem kínzás, mindig vár itthon egy pompás testű:)
2/11 anonim válasza:
Néha kellemes kimenni a városba és nézni a jobbnál jobb pasikat.
3/11 anonim válasza:
Nekem roszabb, mert balatoni gyerek vagyok, átlagos testalkattal, nem nagyon szeretem magam mutogatni a strandokon meg sírni tudnék azoktól az úszógatyás fiuktól akikre alig bírok rá nézni, pedig már annak is örülnék, ha engednék hogy bámuljam őket órákon át, adhassak egy puszit az arcukra és megköszönhessem hogy engedték hogy rájuk nézzek, sokszor gondoltam rá, hogy "ooh bárcsak elrabolna az egyik", passzivként meg főleg az ilyen fiúkra bukom, ez nem csak kínzó, de minden alkalommal, ha kimegyek látni fogom őket és mindig elkeseredek meg szomorú leszek :( már amikor elindulnék bringával a strandra már akkor ez jár a fejemben, nem is kéne nekem az összes, persze nem tagadom, hogy mindegyikre kíváncsi lennék testileg is lelkileg is, de nekem elég lenne egy akivel jól kijövök, normális és szimpatikus vagyok neki és mondjuk össze is jövünk randizgatás meg ilyenek
4/11 anonim válasza:
Nem az. Van akit bámulhatok. :3
De amúgy elég egy jó napszemüveg és messzebbről nem is látni hogy kit bámulsz ;)
5/11 anonim válasza:
Egy picit rossz, de kibírom. :) 21f
6/11 anonim válasza:
Jaja! ÉS irigylem a csajokat, mert nekik esélyük is lenne a nagyrészénél :( A legrosszabb, hogy lehet van aki vevő lenne rám is, de mivel nem tudhatom... Szóval tök átérzem...
8/11 anonim válasza:
Én szeretem rajtuk legeltetni a szemem, csak az okoz fejtörést, hogy mindez hogyan legyen a legkevésbé feltűnő.:D
10/11 anonim válasza:
Szia, én heteró lányként átérzem a helyzeted, de fogd fel pozitívan: egy sötétlencsés napszemüveg és indulhat a bámészkodás! :D Amúgy én szívesen legeltetem a szemem bármin illetve bárkin akit vonzónak illetve szépnek találok, még akkor is ha a legtöbb esetben nincs is esélyem, mert kellemes dolog :D És nézni szabad is nem? Mellesleg szerintem ez minden normális ember hiúságának inkább jól esik, ha nézik...Neked pedig kellemes időtöltés, csak ne menjen át ilyen szenvedős, önsajnálatba, inkább motiváljon akkor a sportra vagy csak élvezd, hogy nézheted..Úgysem tudhatod, hogy melyikük meleg esetleg vagy biszex vagy az is lehet, hogy te is tetszel nekik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!