Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra elfogadható dolog, hogy 40-50 körüli pasik nyáladzanak 18-20 éves gyerekekre?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 18:01
31/37 Botond1999 válasza:
Egy férfi lehet 20 éves és lehet 60 éves, mindig is a 20 körüli nők tetszenek neki. Természetesen ahogy öregszünk, úgy elfogadjuk az egyre idősebb korosztályt is. Ez természetes dolog, nem kell ezen megütközni.
32/37 anonim válasza:
Nincsenek 18-20 éves gyerekek.
18 évesen katona voltam...
33/37 anonim válasza:
A férfiaknál is van "másodvirágzás". Ráadásul a "friss hús" csodákra képes. :)
34/37 anonim válasza:
Az sokkal zavaróbb ha ugyanezt egy 12-13 évessel teszik (tapasztalat)
35/37 anonim válasza:
Szerintem kr*vára nem normális és elítélendő, főleg amikor "lányos, szőrtelen, passzívat" keresnek. Ja bocsánat, aki ilyet keres az egy testileg éretlen "gyerek" személyt akar magának, rohadt undorító. Én támogatnám hogy a férfiak nagy részét egy bizonyos kor felett kasztrálják, kevesebb erőszak lenne, kevesebb pedofil lenne, kevesebb ilyen beteg ember lenne
36/37 budaiz válasza:
#35 végtelen buta vagy....nem tudom hol élsz mit tudsz erről a világról. Beteges előítéleted van.
Figyu van ám 20 éves lányos szőrtelen (szőrteleníti magát) passziv is és egy 18 éves felnőtt teljes felelősséggel válaszhatja meg partnerét. Már nem gyerek! Ugye ez érthető.
37/37 Steelwasp79 válasza:
Tisztelt kérdező. 18-20~ves "gyerek" az már akárhogy is nézzük, felnőtt hölgy....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!