Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra elfogadható dolog, hogy 40-50 körüli pasik nyáladzanak 18-20 éves gyerekekre?
Elfogadhatónak elfogadható, mert semmi közöm hozzá ki mit csinál az életével és semmi jogom ítélkezni.
Ettől függetlenül kifogásolhatónak érzem több szempontból és távol tartom magam az egésztől. De ez legyen az én problémám.
En személy szerint csak korombeliekkel ismerkedem, nem tudnék egy 25 felettivel összejönni. És egyenesen taszítanak azok az idősek (tisztelet a kivételnek), akik Planetromeon rámirnak, de 3x leírtam a profilomba a korhatárt, h kb 22 évig ismerledek, aztán jön egy 30-60as fickó, es kérdezi, hogy érdekelnek e anyagiak, persze elutasitom, de az elutasításra a valasz az egy farokkép. Mintha ettől megváltozna a véleményem...
És nem ítélem el, hogy egy idős egy fiatallal jár, ha az mindkét félnek jó. És nem tartom magamat gyerekesnek sem. Vannak céljaim, tudom merre akarok továbbtanulni, hogy mit szeretnék elérni, hogy kapcsolatot szeretnék. Nem az van, hogy csak úgy "vagyok", és tudok hűlyülni is, de komoly is tudok lenni, tudok éretten gondolkodni. Szóval azért hagyjuk már, hogy a 25 alattiak gyerekesek. Sajnálom, ha te eddig csak olyanokba futottál bele.
18f
Továbbra is fenntartom, hogy fiatal felnőttként egy kétszer annyi időssel randizni nagyon kiegyensúlyozatlan.
25-30 évesen már van annyi élettapasztalata, és párkapcsolati tapasztalata, hogy le tudja szabni a határokat, meg igazából még félig tini.
14-15 évesen is csüng az ember a felnőttek figyelmén de attól még nem érett meg rá, hogy egy felnőttel egyenlő félként tudjanak eggyütt lenni.
Sziasztok, 20 éves fiú vagyok és csodálkozom hogy azt senki nem vetette fel hogy lehet hogy azok a 40-50 éves pasik valójában fiatalabbak mint amilyennek kinéznek!
Pl. Az én külsőm is igen öreges, már mint nem a saját véleményem szerint, hanem mások szerint.
A legkirívóbb eset amikor egy rendőr 17 évesen 35-nek nézett, de elég gyakorta idősebbnek néznek mint ami vagyok!
Szóval arra akarok kilyukadni hogy mind álszent előítéletes barmok vagytok, mert attól hogy láttad hogy egy idősebb egy fiatalabbra csorgatja a nyálát attól még nem tudhatod hogy valóban úgy van e! Oda mentél megkérdezted hogy 50?? Vagy pontosan tudod hogy a lány még csak 20??? Lehet hogy csak egy fiatalos 40 éves nő!
Anyámnak is mondták már hogy 60 évesen elmehetne 40-nek!
De hogyha tényleg úgy van ahogy mondod akkor ez nem csak pasikkal fordulhat elő, egy nő is vágyhat fiatalabbra, szóval ez amit csinálsz diszkrimináció férfiak ellen!
És egyébként mi közöd hozzá???
Ha valakit zavar hogy bámulják akkor majd szól!
Persze az én véleményem szerint az ne merjen szólni aki egy max. melltartónak elegendő felsőt és olyan nadrágot hord aminél nagyobb a bugyi!
De ki tudja? Lehet hogy élvezi és az a célja hogy megbámulják!
Lehet hogy az idősebbekért van oda vagy épp a fiatalokért!
Egyébként kinek képzeled magad hogy megmond ki kit szeressen, egy 50 éves pasi épp úgy összeházasodhat egy 20 éves lánnyal min egy 20 éves lány egy 50 éves pasival
És hogy bámulom? Igen! Strandon is megbámulom az embereket és nyilván nem a ráncos seggre vagyok kiváncsi!!
Ha te azt mondod hogy nem szoptad megbámulni a neked tetsző embereket akkor te nem is vagy ember!
Még írhatnék a végtelenségig de a lényeg hogy ne itélkezz külső alapján! Mint ahogy a mondás is szól: Ne a borítójáról itéld meg a könyvet!
És ugyan nem kapcsolódik a kérdéshez de a fiatalabbak gyerekesebbek e eszmecserére pedig az mondanám hogy: Sosem szabad általánosítani! Több mint 7 milliárdan vagyunk a földön, de senki sem ugyan olyan, mind különbözünk, még egy ikerpár sem rendelkezhet ugyan azzal a lélekkel, hiszen az egyik Anna a másik meg Panna, és az ilyen apró különbségek tesznek minket egyedivé!
Pontozz le nyugottan, saját véleményem, szívemből szóltam! Nem like-ok vagy dislike-ok alapján kéne eldöntenünk hogy valakinek a kérdése/válasza, véleménye jó e vagy sem, egy könyvet csak úgy érthetsz meg ha bele olvasol!
Köszönöm!
1, ez itt a meleg kategória
2, konkrétan a gyakorin, kérdéseknél látom, hogy saját bevallás alapján negyven fölöttiek akarnak 18-20 éves pasit
Az hogy egy 40-50 évesnek tetszik egy huszonéves, teljesen normális, mert a fiatalság szép.
Ha az a kifogás hogy a gyereke lehetne, akkor a hasonló korúra is mondhatnánk hogy a testvére lehetne.
Abban hogy valaki megnéz egy sokkal fiatalabbat, még nem jelenti azt hogy rámászott!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!