Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek, ez komoly? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Eddig azt hittem a 19. században már értelmesebben gondolkodtak a homoszexualitásról. Persze, itt nem arra gondolok, hogy teljes elfogadás lett volna, mert az még ma is a jövő zenéje, csak tudjátok felvilágosodás stb. és azt hittem ekkor már nem büntették őket halállal.2020. jún. 15. 21:19
12/13 Béla211 

válasza:

Jó a videó. De azért az hogy valamelyik országba büntették vagy nem az nem egyenlő az elfogadásal. Pl 1960 as évektől Magyarországon nem büntetik ha valaki homoszexuális kapcsolatott létesít de a kommunizmus ban azért nagyon nem nézték jó szemmel inkább megtürték mint elfogaták volna.
És ott van Németország ahol elvileg büntették a homoszexualitást de a második világháború előtt Berlinben virágzott a meleg élet és nem igen alkalmazták ezeket a törvényeket a hatóság szeméthunyt.
13/13 Béla211 

válasza:

Szerintem szőrnyű hogy sok országban még a mai napig így állnak hozzá.
De nem olyan rég még Angliában is igen csak nem fogadták el és büntették.Alan Turing történetét olvasd el szomorú. Ünnepelt matematikus amíg ki nem derült hogy homoszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!