Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatot, komoly kapcsolatot kereső emberek miért ijednek meg az érzelem szótól?
Kb. másfél éve próbálok egy - két , általam jobbnak tartott társkeresőn ismerkedni,de csak párkapcsolat miatt.
Meglepődtem, hogy viszonylag simán indult, én is írtam, nekem is írtak....nem volt baj a kulturáltsággal, vagy a szándékokkal...Viszont amikor a részletesebb ismerkedés kezdődött volna, elmondtam,hogy érzelmes vagyok és szeretem, ha felém is kimutatják az érzelmeket. Mindenki ekkor vagy elköszönt, vagy ghostingolt, jó meleg szokás szerint.
Nem értem, miért ijesztő , ha valaki felvállalja, amilyen és nem durva, nem szexközpontú, vagy nem tucatember. De pár haverral beszélgetve, akik heterok, ők is azt mondják, ma a nőknél sem divat az érzelem, csak adj neki és kész.
Akkor viszont nem értem, miért van a sok kérdés,panasz,stb, hogy nincs alkalmas ember, nem lehet ismerkedni, nem lehet kapcsolatot építeni.
Ha meg sem próbálja senki, akkor persze, hogy nehéz.
Még annyit, hogy aki viszont szerintem olyan , hogy érzelmes, vagy érti miről van szó, azok mind vidéken élnek.
Sajnos a távkapcsolat pedig nem működik...:(
Na fiúk, tényleg félni kell a szótól, vagy az érzelmektől? Tényleg a semmire sem jó laza dolgok a menőek ma ?
Pest megyei vagyok ha a vidéket említetted
Minden nap benn vagyok a városban.
40 éves vagyok már mindig kerestem az érzelmes, értelmes lényeket és persze a szerelmet, mára már hányingerem van az egésztől aki szerelmet és hasonlót keres azt reklámozza gyere rugj belém használj ki. Ha van valakinek ténylegesen jó tapasztalata írjon, és felvilágosítom hogy tuti csalja a párja vagy valami hasonló.
Eldobható, fogyasztói társadalomban élünk ezt választottuk.
Könyörgöm! Férfi vagy!
Komolyan vennêl bárkit is aki szex nélkül is beléd zúg?
22 vagyok, érzelmes kapcsolatot nem lehet keresni, az alakul és ahhoz idő kell, nyílván az attrakció és szexuális együttlét is fontos ebben.
Nem fogok egyből valakinek az érzelmeimről áradozni, és igen, valóban sok embert megijeszt ez, mintha a másik kapcsolatfüggő lenne.
Szóval örülnék az érzelmeknek, ehhez előtte más is kell:))
A magyar melegek ilyenek.
Ha kinézel németbe egész más a két réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!