Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lábfétises fiúk! Amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lábfétises fiúk! Amikor tesi óra volt és egyedül voltatok az öltözőben, ti ugye végigszagolgattátok a többi fiú cipőjét/zokniját?

Figyelt kérdés

2020. jún. 11. 09:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Titokban igen, aki haver azzal lehet nyíltan, nyilván.
2020. jún. 20. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Egyszer egy srácnak még a lábát is megszagoltam tesi után. :P

No persze nem mások előtt. Már csak mi ketten voltunk ott.

2020. jún. 25. 12:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán, én inkább a lábfejeket szeretem, nem a cipőket vagy zoknikat. Persze volt ilyenre példa, de az a srác aki tetszett mindig megengedte, hogy foglalkozzak a lábával. :D

Masszírozni, szagolgatni, csikizni szerettem. Kicsit sem volt csikis, de nem bántam. Attól én még csikiztem. :P

2020. aug. 11. 15:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

középsuliban, az egyik legjobb pasi mellett ültem. És a tesi cipőjét ilyen focis teremcipő, a padban tartotta, minden zacskó nélkül, néha éreztem a szagát, mindig felállt.

Amúgy, nálunk volt olyan az öltőzőben, hogy végig szagoltuk mindenki cipőjét kinek a legbüdösebb 😀

Meg gimis kolis is voltam. Na ott kánaán volt. 😀😀 imádtam

2020. aug. 22. 21:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14/14: ez teljesen természetes, sőt.
2020. szept. 1. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk sokszor a tanár is cipőt és zoknit cserélt, azt nagyon élveztem. Jól nézett ki és kedves is volt, szóval sokszor bejátszottam, hogy nem találok valamit így tovább maradtam az öltözőben, vagy ki kell mennem a mosdóba, hogy szagolgathassam a zokniját. Egyszer olyan is történt, hogy nagyon meleg volt a teremben, ezért mezítláb volt a tanár és sok fiú is. Azt nagyon élveztem, főleg mikor feltett lábbal leült a tanár a padra :D
2021. márc. 12. 13:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor fel voltam mentve tesiből általánosban, és mindig bent maradtam az öltözőben. Szagolgattam, belenyúltam a cipőkbe, persze csak olyanéba aki amúgy is tetszett. Aztán középsuliban inkább gyakorlaton volt lehetőségem cipők közelébe jutni. Társasházban laktunk, ahol a lépcsőházban sokszor hagyták a cipőt a lépcsőházban, azt sem lehetett kihagyni. Ha haver jött hozzám akkor is volt, hogy kimentem valaminek és közben beleszagoltam a cipőjébe. Legjobb mikor jött, levetette és közvetlen utána beledugni a kezem, beleszagolni, amikor még meleg izzadt. Mostanában viszont elég ritkán van rá lehetőség.
2021. ápr. 4. 06:35
 18/18 anonim ***** válasza:
92%

Tőlük van az egyik zoknim is :)

Xdd

2022. aug. 21. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!