Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lábfétises fiúk! Amikor tesi óra volt és egyedül voltatok az öltözőben, ti ugye végigszagolgattátok a többi fiú cipőjét/zokniját?
Igen. Egyszer egy srácnak még a lábát is megszagoltam tesi után. :P
No persze nem mások előtt. Már csak mi ketten voltunk ott.
Nem igazán, én inkább a lábfejeket szeretem, nem a cipőket vagy zoknikat. Persze volt ilyenre példa, de az a srác aki tetszett mindig megengedte, hogy foglalkozzak a lábával. :D
Masszírozni, szagolgatni, csikizni szerettem. Kicsit sem volt csikis, de nem bántam. Attól én még csikiztem. :P
középsuliban, az egyik legjobb pasi mellett ültem. És a tesi cipőjét ilyen focis teremcipő, a padban tartotta, minden zacskó nélkül, néha éreztem a szagát, mindig felállt.
Amúgy, nálunk volt olyan az öltőzőben, hogy végig szagoltuk mindenki cipőjét kinek a legbüdösebb 😀
Meg gimis kolis is voltam. Na ott kánaán volt. 😀😀 imádtam
Tőlük van az egyik zoknim is :)
Xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!