Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péter 26 kérdése:
Kik az aktív egyedülállók az olvasók közül,és miért vagytok egyedül jelenleg??
Figyelt kérdés
2020. máj. 24. 10:15
1/11 anonim válasza:
I am!
Szimplán mert nem találok olyan pasit, aki megfelelne az izlésemnek
2/11 anonim válasza:
Mert elég nehéz normális partnert találni, akivel van szimpátia, közös érdeklődési kör, külsőleg is tetszik és képes a monogám hosszútávú párkapcsolatra.
3/11 anonim válasza:
Külsőleg sok csajszi-hapsi megfog de belsőleg elég nehéz “passzolni”
4/11 alonelyman válasza:
azért mert a nők válogatósak, és csak a kémiát meg a jó pasit keresik, már pedig én első randin nem vagyok kémiás se vonzó ahhoz több találka kellene amire ők már nem hajlandóak
5/11 anonim válasza:
Mert eddigi párjaim azt a szót, hogy hűség nem nagyon tudták értelmezni.Viszont nekem az "alkalmi", vagy "szexhaver " szó nem szerepel a tudatomban.
Így érthető, hogy miért zárt az áramkör ?
Lassan három éve....
6/11 anonim válasza:
Úgy néz ki a hűség hiánya többször is előjön. :(
7/11 anonim válasza:
Így van, a hűség és belső a legfontosabb. A "csomagolás " nem minden,és idővel amúgy is változik. Egy "mezei" srác sokkal értékesebb, mint egy páva.
8/11 A kérdező kommentje:
Csak amiatt kérdeztem mert én passzív pasi vagyok és aktív fiút keresnék...de ugyan ezekbe a hibákba én is beleütközöm,hogy nem akar komolyat vagy nem lehet elbeszélgetni vele...ilyesmik
2020. máj. 24. 11:43
9/11 anonim válasza:
Mert utálom az embereket már lassan, mindenki hazudik és ismerkedni sem lehet de nem is akarok. Uni vagyok egyébként nem full aktív.
10/11 anonim válasza:
Én !nehéz normális férfias passzívot találni...no meg 44 vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!