Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Első randi után meddig érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leotekkenfan kérdése:

Első randi után meddig érdemes várni, hogy ráirj a fiúra?

Figyelt kérdés
Úgy éreztem nem tetszettem neki, de ettől függetlenül nagyon rendes volt velem. És mivel az van bennem, hogy nem jövök be neki így nem akarok ráírni én. Kb hány napot adjak neki? 20/f
2020. jún. 9. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Ez már régi divat. Amióta mindenki okostelefonnal jár, és folyamatosan elérhető, a randi utáni várakoztatás idejét múlt hülyeség. Írjál rá nyugodtan, csak ne béna időpontban (munkaidő után a legjobb).
2020. jún. 9. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Egyet sem - most akarsz valamit vagy sem? Ha igen, akkor már randi után érdemes lett volna egy "aftercheck"-et küldened, hogy bejött neked és jól érezted magad vele. Lehet a másik fél is pont erre vár és a vége az hogy elmentek egymás mellett. Írj rá, nincs veszítenivalód, legalább kiderül mi az ábra, hogy a "nagyon helyes vagy de..." típusú vagy a mikor talizunk újra szöveg jön.
2020. jún. 9. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Randi végén általában érezhető a dolog, hogy lesz folytatás vagy sem. Nálam az első randi hogyha sikeres, akkor általában csókkal szokott zárulni.
2020. jún. 10. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!