Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol ismerhetek meg furry pasikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerhetek meg furry pasikat?

Figyelt kérdés

Nem voltam még pasival, egyelőre csak érdekelnének dolgok (lehet tetszene, lehet nem, de meg akarom tudni).

Viszont furry fétisem van és tetszik a beöltözős szex is valamiért.

Persze nem akarok játszani vele, ezért olyat keresnék, aki megérti, hogy csak kipróbálnék dolgokat.

2020. jún. 6. 23:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Facebookon vannak ilyen csoportok.
2020. jún. 6. 23:32
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Grokio nevű appot töltsd le, és azon belül a ferzu.

Sokan vannak itthonról is.

2020. jún. 7. 00:41
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
én az vagyok ha gondolod ìrj privátba 22/F/uni
2020. jún. 7. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Engem is erdekel a Furry, főleg a femboy része 20/F/uni
2020. jún. 7. 20:16
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Mondoconon xD
2020. jún. 7. 21:39
 6/11 anonim válasza:
57%

Itthon nem igen lehet ilyenekkel találkozni és nem is tartják őket furry-nek. Lenézendők ezek az elmebetegek a köreinkben és kitagadjuk minden esetben, ha ilyesmi kiderül 1-1 társunkról. Nem ajánlatos ilyen jellegű trollkodással visszaélni, ugyanis

Ad1: Tisztában vagyunk a tényleges nevével a kérdést feltevőnek.

Ad2: Ez egy shitkérdés, szándékosan a fétis részre hajazva, amit a furry fandom mélyen elítél.

Ad3: Szerencsére köreinkbe is eljutott ez a szándékos provokációra épülő kérdés és nem igen tudom az itt jelenlévők közül senkinek sem ajánlani, hogy be akarjon lépni. Az ilyen trollok miatt a csoportok 95%-ba nincs engedélyezve a beléptetés.

Ui: Ne keverjük a murrsuitereket a fursuiterekkel. Nem menő kanapéval a hátadon dugni, nem is egészséges és egyenesen undorító.

Femboy része nincs.... Ha van is, az nem furry.

Tehát.... elmondom még egyszer. Ez a kérdés nyíltan troll kérdés, nem tartozik ténylegesen semmilyen furry területhez, csak azért írta ki ez a szerencsétlen, hogy aljasul levadásszon ártatlan, naív, beteg-perverz emberkéket, akiken röhöghet.

De tudod mit nigger? Keress fel privátban és adok egy csoportot, ahol nagyon szívesen látunk a trollkodásaiddal, lehet még lesz akinek tetszik is a retardsági szinted :D

2020. jún. 7. 21:45
 7/11 anonim válasza:
89%
Mert jól esett :D
2020. jún. 7. 21:49
 8/11 anonim válasza:
100%

Regisztrajja furdancre es ott kedvedre vegigbaszhatod az oszeset

furdance.hu

2020. jún. 7. 22:33
 9/11 A kérdező kommentje:

6.

Nem volt troll kérdés és anyucinál vedd elő ezt az ótvar stílust.

2020. jún. 8. 10:59
 10/11 anonim válasza:
76%

Peeeersze, és természetesen ezért kapott nagyon sok csoport figyelmeztetést rólad, miszerint troll emberke megint úgy viselkedik, mint aki kicseszettül ismeri a furry létet :D.

Az otherkinek basszák az állatokat és használják a suitjukat baszásra, nem a furry-k :D. Kurvára nem ugyanaz. Azok között keresgélj és hasonló beteg perverz faszokat fogsz találni majd magadnak, akik még fel is áldoznak az aktus végén.

Gratulálok anyádnak, amiért a világra kölykedzett.

2020. jún. 8. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!