Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van benne igazság vagy nem? (Meleg kérdés a kérdés lent )
Ezt semmilyen szinten nem befolyásolja a szexuális irányultság. Ez genetika, hogy kinek hogy nő. De ezt el sem tudom képzelni, hogy ha valaki használná egy kicsot az agyát, akkor fel sem merülne ilyen kérdés benne.
Nekem egyforma hosszúak.
Melyik kézen?:D nekem a jobb kezemen a mutató a rövidebb, a balon a gyűrűs:D
De egyébként bullshit, pont ugyanúgy, mint a farok méretének megállapítása kézfej, arasz, alkar, vagy lábfej méretéből:D Semmi köze ezeknek a dolgoknak egymáshoz, csak egyes emberek szeretnek rejtett dolgokat látható jelekhez kötni.
Szerintem valamit félreértettél vagy a filmben nem jól fogalmazták meg, mert a pasiknál igencsak hosszabb a gyűrűsujj, ami adhat némi támpontot a szexuális irányultságra az a különbség a két új között.
"Manning szerint minél alacsonyabb a 2:4 ujjarány értéke – azaz minél hosszabb a gyűrűsujj a mutatóujjhoz képest –, annál magasabb az illető tesztoszteronszintje. Az eredmények szerint az ujjak hosszának különbségei már a magzati korban kialakulnak.
További kutatások eredményei bizonyítják, hogy a nemi hormonok a méhben nemcsak az ujjaink hosszáért, de az agy fejlődéséért is felelősek. Ettől függ többek között az agresszió mértéke, a szexuális irányultságunk, az autizmusra és a függőségekre való hajlamunk, valamint a térbeli tájékozódó képességünk is, de ezeket az összefüggéseket még kutatják. Kifejezetten veszélyes azonban a magzati korban hormonmintát venni, ezért a kutatók inkább az ujjak hossza közötti arányt vizsgálják."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!