Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok. Chatsexelni szoktam bi vagy meleg srácokkal és kiélem benne a fantáziáim. Élőben nem csináltam még és talán nem is tudnám. De akkor most mi vagyok? Elfuserált író? Látens bi? Vagy egyszerűen csak bi?
Képeket is szoktál cserélni?
29f
Én is szoktam ilyet csinálni, nincs ebben semmi rossz, biszex vagyok, ahogyan szerintem te is
27F
Valamennyire meleg vagy biszexuális vagy. Ez oké, nincs ezzel semmi gond.
Az is lehet, hogy csak kísérletezni szeretnél vagy nagyon kíváncsi vagy.
Ha izgat a dolog egyszer próbálj ki töbet, ha nagyon nem jön be a dolog, akkor inkább hetero vagy kis extra érdeklődéssel, ha pedig bejön a dolog, akkor élvezd a mókát :D
Hello
Hasonlóan kezdtem én is, sokáig csak chateltem-chateltem aztán egyszer egy közeli srác írt rám. Nagyon felizgatott találkozni akart, mondtam neki, hogy ok, de akkor most rögtön vagy később már elmegy a bátorság...
Jó volt megfogni a farkát...
Szívesen beszélgetek, sexchatelek bárkivel.
Írjatok ha gondoljátok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!