Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján döntesz arról lesz-e ismétlés a szexhaverral?
Figyelt kérdés
Mármint érted? Min múlik nálatok? Ugyanis sokszor van hogy nincs második... :D Nem szoktam zaklatni, hogy miért meg amúgy se az igazat mondanák...2020. máj. 19. 19:57
1/3 anonim válasza:
Van-e szimpátia. Mivel a szaxhaver azért haverként is funkcionál. Jól érezzük-e egymás társaságában magunkat. Tudunk-e beszélgetni, hülyülni esetleg programot csinálni. A szexben pedig passzolunk-e, élvezetes volt vagy sem. Esetleg nyitott-e új dolgok kipróbálására.
Sok ilyen van aki azt mondja hogy szexhavert keres rendszeresre,de valójában csak egy alkalmit akar. De hát azt hazudja egy numeráért amit kell.
Én személy szerint örülnék egy szexhavernak.
2/3 anonim válasza:
Nyilván a szexben ha nem vagyunk egy hullámhosszon semennyire akkor nincs ismétlés, de hál isten ilyen gondom még nem volt, legalább 2 alkalom volt a 120km-re levővel is. 30/F
3/3 anonim válasza:
1/2
De miért hazudnak, miért nem mondják, hogy csak 1 alkalmasat akarnak? Szerintem abban sincsen semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!