Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap kielégítettem egy fiút orálisan, életemben először. Ma ismétlést akar. Nem lehettem olyan rossz igaz?
Figyelt kérdés
18/L2019. nov. 6. 09:12
1/10 anonim válasza:
Ügyes voltál! Valószínűleg jól esett neki. De kérj cserébe nyalást, vagy valamit, hogy ne legyen egyoldalú.
2/10 anonim válasza:
Ügyes vagy. Én 19 voltam mikor először csináltam. Ráadásul egy nagy farkat sikerült kifognom. De a srác rendes volt. Nem erőltette belém az egészet.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom milyen lehettél, nem engem elégítettél ki.
4/10 anonim válasza:
Vagy csak ingyen cumit akar újra.
5/10 anonim válasza:
Igaz. Őstehetség vagy, remek kis szopós ribizli leszel!! 😁
De no para, én is az vagyok. Nem kérek privit.
8/10 anonim válasza:
Hát úgy néz ki... De ezt miért nem tudod magad is? :D
9/10 anonim válasza:
Le kéne tesztelni, igy nem tudom
10/10 anonim válasza:
Ha újra akarja akkor igen - de hozd egyensúlyba a dolgot, csináljon ő is valamit, kicsit egyoldalú ha mindig csak te sz..psz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!